Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

RAPALA Kalatakuu viehesarja Hauki 4

19,90

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 14RA-LAKTHA4 Osastot: , ,

Tämä Rapala Kalatakuu -viehesarja sisältää ottivaaput hauen heittokalastukseen ruohikoissa sameassa vedessä ja/tai pilvisellä säällä. Vaikka päivät ovat erilaisia, käyttämällä ympäristöolosuhteet huomioiden valittua viehettä, mahdollisuutesi saaliiseen paranevat merkittävästi.

Vinkit:
Ruovikot kuhisevat elämää ja sieltä hauki on helpointa tavoittaa.

Legendaarinen Rapala Minnow Spoon Weedless on testejäkin voittanut Rapalan ruovikkosuojattujen vieheiden kantaisä. Siitä on edelleen kehitetty lusikkamaisesti uiva ja rämisevä Rattlin’ Minnow Spoon. Kolmas ruovikkohaukien kauhu on vaappumaisesti potkien uiva Weedless Shad.

Elävöitä uintia ”pysäytä ja kelaa” -uitolla. Pysäytykset kannattaa ajoittaa ruovikon aukkokohtiin.

Paranna mahdollisuuksiasi Rapala Kalatakuu -mobiilisovelluksen avulla:
Rapala Kalatakuu -viehesarjojen sisällöt on valittu Kalatakuu -mobiilisovelluksen mukaisesti, joka perustuu suomalaisten Rapala ProGuide -ammattioppaiden pitkäaikaiseen kokemukseen. Sovellus neuvoo kalastajaa viehevalinnassa. Valinnan perusteet ovat kalalaji, kalastussyvyys, veden lämpötila ja veden väri (kirkas/samea)/sää (aurinkoinen/pilvinen).

Rapala Kalatakuu -sovelluksen avulla saat vielä enemmän irti Kalatakuu -viehesarjasta vaihtuvat olosuhteet huomioiden. Lataa puhelimeen ilmainen Rapala Kalatakuu-sovellus (Android tai IOS): www.rapala.fi/kalatakuu.

Kaikki uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Voit olla varma että Rapala-vaappu ui heti paketista otettuna juuri niin kuin on tarkoitus.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Sisältää seuraavat vieheet:

  • Rapala Minnow Spoon Weedless 07
  • Rapala Weedless Shad 08
  • Rapala Rattlin’ Minnow Spoon 08

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPALA Kalatakuu viehesarja Hauki 4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *