Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

RAPALA Suuri Ahvenkesä kampanjarasia

29,90

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 6416173032689 Osastot: , ,

RAPALA Suuri Ahvenkesä kampanjarasia viehelajitelmaan on kerätty Rapalan mallistosta parhaat ahvenvaaput erikoisväreissä. Vieheiden värit on suunniteltu tätä kampanjaa varten eikä niitä ole muutoin saatavissa. Lisäksi vieheiden mukana toimitetaan kalamittatarra ja kaulanauha.

Kampanjarasian sisältö:

  • Rapala CountDown 07, PELM
  • Team Esko 07, RDBR
  • Rapala Rippin’ Rap 05, OPRT
  • Rapala Shad Dancer 04, GRS
  • Rapala Original Floater 07, SPD
  • Bonus: Kalamittatarra ja kaulanauha

Rapala CountDown 07, värikoodi: PELM
Rapala CountDown on erittäin monipuolinen vaappu joka toimiin niin vetouistelussa kuin heittokalastuksessakin. Herkkäuintinen ja elävä balsarunko on tunnetusti erittäin pyytävä. Uppoava runko puolestaan tekee heitoista pidempiä, mahdollistaa eri vesikerrosten kalastamisen (countdown-tekniikka), saa vieheen uimaan syvemmällä kuin vastaavan kelluvarunkoisen vaapun ja parantaa uittonopeuden kestoa hitaasta aina erittäin nopeaan saakka.
Katso esittelyvideo

Rapala Team Esko 07, värikoodi: RDBR
Rapala Team Esko -vaapussa on kelluva, herkkäliikkeinen balsarunko johon uintiliikkeen antaa porrasuintilista. Tämän vaapun pyyntitehosta kertoo se, että ahvenen lisäksi sillä kalastetaan kaikkia petokalojamme aina loheen asti. Team Eskoa voit käyttää heittokalastuksessa ja vetouistelussa. Team Eskon uintisyvyys on 1,2-1,8 metriä nopeudesta ja siiman paksuudesta riippuen. Ahven tykkää erityisesti lämpimässä vedessä vauhdista, joten Team Eskon uintia kannattaa elävöittää vavalla nykien ja kelausta hetkellisesti katkottaen.

Rapala Rippin’ Rap 05, värikoodi OPRT
Korkeakylkinen, lähes kolikkomaisen muodon omaava Rapala Rippin’ Rap -vaappu on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen vaappu erityisesti ahvenen. Uintiliike on tiheää tärinää ja räminäkuulien tirinää. Voimakkaan uintiliikkeen tuntee vavan kärjessä asti ja usein ahventen tärpit huomaa juuri uintiliikkeen katkeamisena vaikka kala ei tarttuisikaan vieheeseen. Tämän vuoksi Rapala Rippin’ Rap toimii erinomaisena ”indikaattorivieheenä” joka ”näyttää” että paikalla on ahvenia, jotka muita vieheitä käyttämällä jäisivät havaitsematta.
Katso esittelyvideot

 

Rapala Shad Dancer 04, värikoodi GRS
Rapala Shad Dancer -vaapun herkkäuintinen balsarunko ui erittäin voimakkaasti potkien. Koostaan huolimatta tämä kelluvarunkoinen vaappu sukeltaa melko syvälle (2,1-3,0 metriä) ja kestää laajaa uittonopeuden vaihtelua. Erityisesti silloin kuin ahvenet uivat hieman kahden, kolmen metrin syvyydessä, kannattaa Shad Dancer sitoa siiman päähän. Jo valmiiksi räväkkää uintiliikettä kannattaa katkottaa pysäyttämällä kelaus tai käyttämällä vapaa aktiivisesti uittamiseen. Jo pienikin vavan kärjen liike riittää muuttamaan vaapun uintia, joka saattaa saada ahvenen iskemään. Monipuolisena vieheenä Rapala Shad Danceriä voi käyttää heittokalastuksen lisäksi myös vetouistelussa.
Katso esittelyvideo

Rapala Original Floater 07, värikoodi SPD
Rapala Original Floater on maailman luotetuin viehe! Se on maailman eniten myyty vaappu ei syyttä, sillä petokala ei voi vastustaa ”vahingoittuneen saaliskalan” uintiliikettä. Petokalana ahven poimii saaliikseen vahingoittuneen, helpon suupalan ja silloin Rapala Original Floater on se viehe, joka on syytä olla siiman päässä. Erittäin herkkäuintisen, muikumaisen, kelluvan balsarunkonsa ansiosta, Rapala Original Floater on tehokas yleisviehe. Sen hillitty uintiliike kostuu miedosta potkusta ja rungon kiertoliikkeestä. Uintiliikkeensä ansiosta Rapala Original kelpaa myös hieman passiivisemmalle ahvenelle. Tämä vuoksi juuri Rapala Original Floater pelastaa vaikean päivän.

Uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja. Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Bonus: Kalamittatarra ja kaulanauha
Ahvenkesä-pakkauksessa on myös Rapala-mittatarra sekä kaulanauha. Rapala-mittatarra on metrin pituinen. Mittatarran voi kiinnittää vaikkapa veneeseen, jolloin se on käyttövalmiina ennätysahventasi varten. Turvalukolla varustettua Rapala & 13 Fishing -kaulanauhaan voi ripustaa vaikkapa kaukosäätimen, siimaleikkurit tai avaimet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPALA Suuri Ahvenkesä kampanjarasia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *