Osastot

Valitse tuotemerkki:

SHIMANO Catana Ex

44,99 38,24

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Shimano Catana -avokelasarja on jo klassikon maineessa, edustaen erittäin hyvää hinta/laatu-suhdetta edullisessa hintaluokassa. Uusi Catana EX -vapa jatkaa samalla linjalla edeltäjiensä kanssa tarjoten nautittavaa kalastusta ja hintaluokkansa parhaita ominaisuuksia. Se tarjoaa ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain pari hintaluokkaa kalliimmista vavoista.

Shimano Catana EX -vapojen kaksiosainen aihio on tehty XT30/40 -hiilikuidusta, jonka ominaisuuksia on parannettu GeoFibre-kuidulla. Näin aihiosta on voitu tehdä tunnokas ja kestävä. Heitettäessä solakan aihion ilmanvastus on pienempi, jolloin heittäminen on miellyttävää.

Myös vavan kärki toimii nopeammin mahdollistaen tarkemmat heitot. Kokonaisuuden täydentää aito, luonnonkorkkikahva sekä Shimano Vibra Spot -kelakiinnike. Kelakiinnikkeessä on aukot peukalolle ja etusormelle, jonka kautta kalastajan etusormi ja peukalo koskettavat suoraa vavan aihiota, jolloin tuntuma siiman välittämiin vedenalaisiin tapahtumiin paranee.

Catana EX -sarja sisältää kattavan valikoiman haspelivapoja. Saatavana on myös Suomessa suunniteltu jigivapa (180MHJ), joka soveltuu erityisesti kuhan ja ahvenen kalastamiseen.

Ominaisuuksia
– Aihio XT30/40 -hiilikuitua + GeoFibre -kuitua
– VibraSpot -kelakiinnike
– Lämmin luonnonkorkkikahva
– Shimano Hardlite -vaparenkaat

MalliTyyliLuokkaPituus
Catana EXUL210 cm
Catana EXL180 cm
Catana EXJigausMHJ180 cm
Catana EXML210 cm
Catana EXM210 cm
Catana EXMH210 cm
Catana EXM240 cm
Catana EXMH240 cm
Catana EXH240 cm
Catana EXM270 cm
Catana EXMH270 cm
Catana EXH300 cm
Catana EXXH300 cm
PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SHIMANO Catana Ex”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *