Osastot

Valitse tuotemerkki:

SHIMANO Catana Ex

31,49

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Shimano Catana -avokelasarja on jo klassikon maineessa, edustaen erittäin hyvää hinta/laatu-suhdetta edullisessa hintaluokassa. Uusi Catana EX -vapa jatkaa samalla linjalla edeltäjiensä kanssa tarjoten nautittavaa kalastusta ja hintaluokkansa parhaita ominaisuuksia. Se tarjoaa ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain pari hintaluokkaa kalliimmista vavoista.

Shimano Catana EX -vapojen kaksiosainen aihio on tehty XT30/40 -hiilikuidusta, jonka ominaisuuksia on parannettu GeoFibre-kuidulla. Näin aihiosta on voitu tehdä tunnokas ja kestävä. Heitettäessä solakan aihion ilmanvastus on pienempi, jolloin heittäminen on miellyttävää.

Myös vavan kärki toimii nopeammin mahdollistaen tarkemmat heitot. Kokonaisuuden täydentää aito, luonnonkorkkikahva sekä Shimano Vibra Spot -kelakiinnike. Kelakiinnikkeessä on aukot peukalolle ja etusormelle, jonka kautta kalastajan etusormi ja peukalo koskettavat suoraa vavan aihiota, jolloin tuntuma siiman välittämiin vedenalaisiin tapahtumiin paranee.

Catana EX -sarja sisältää kattavan valikoiman haspelivapoja. Saatavana on myös Suomessa suunniteltu jigivapa (180MHJ), joka soveltuu erityisesti kuhan ja ahvenen kalastamiseen.

Ominaisuuksia
– Aihio XT30/40 -hiilikuitua + GeoFibre -kuitua
– VibraSpot -kelakiinnike
– Lämmin luonnonkorkkikahva
– Shimano Hardlite -vaparenkaat

Malli Tyyli Luokka Pituus
Catana EX UL 210 cm
Catana EX L 180 cm
Catana EX Jigaus MHJ 180 cm
Catana EX ML 210 cm
Catana EX M 210 cm
Catana EX MH 210 cm
Catana EX M 240 cm
Catana EX MH 240 cm
Catana EX H 240 cm
Catana EX M 270 cm
Catana EX MH 270 cm
Catana EX H 300 cm
Catana EX XH 300 cm