Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!
Varasto loppu

SHIMANO Yasei AX Vertical Jigging -hyrräkelavapa

119,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

SHIMANO Yasei AX Vertical Jigging -hyrräkelavapa on suunniteltu ennen kaikkea vertikaali- eli pystyjigaamiseen. Huipputunnokkaan ja kevyen aihion ansiosta ne toimivat erinomaisesti myös heittojigauksessa.

Tämän huomasi myös Erä-lehti (10/2015), jonka suuressa Vertikaalijigivapatestissä Shimano Yasei AX Vertical Jigging -vapa valittiin “TESTIVOITTAJA” -tittelin arvoiseksi.

Vertikaalijigivavassa on tärkeää, että aihio taipuu juuri oikein, jolloin sekä kalan tartutus että väsytys ovat tehokkaita. Yasei AX Vertical Jigging -vavoilla kalastus on todella nautinnollista keveyden ansioista. Lajille tyypillistä on vavan ja kelan pieni yhteispaino, koska settiä pidetään kädessä yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja tunnustellen kalan pienintäkin tärppiä. Korkealaatuinen HPC 100 -hiilikuitu ja laadukkaat Fuji-komponentit ovat ainoa keino saavuttaa riittävä keveys ja herkkyys.

  • HPC100 & Biofibre -aihio
  • Fuji Stainless Steel K-type Alconite -vaparenkaat
  • Shimano woven carbon tube -kelakiinnike
  • Power Cork -kahvat
  • Osat 1
  • Samettipussi

Aktiivikalastaja, mihin käyttötarkoitukseen Sinä ostat vapasi? Onko käytössäsi ”yleisvapa”, jolla jerkkaat, jigaat ja heität meritaimenet? No ei todellakaan! Aktiivikalastaja hankkii vavat ajatellen tiettyä käyttötarvetta, kalastustekniikkaa tai kalalajia. Juuri tähän perustuu Shimano Yasei ja Yasei Red -vapojen idea. Shimano Yasei -sarjat koostuvat aktiivikalastajalle tarkoitetusta vavoista, jotka on suunniteltu vain yhtä ja tiettyä kalastustyyliä varten. Parasta tässä on se, ettei Sinun tarvitse etsiä oikeaa vapaa yrityksen ja erehdyksen kautta jokaiseen kalastustyyliin, vaan voit keskittyä kalastukseen.

Hu0m. Tämä tuote on mahdollista toimittaa Matkahuollon pakettina tai Postin Kotipakettina.

Mitat Ei saatavilla/-tietoa