Osastot

Valitse tuotemerkki:

Jyväskylä | Kalastuskauppa

Kalastusvälineet Jyväskylässä.

Kalastusvälineet ja tarvikkeet Jyväskylän seudulta löydät Kalastusvälineet.fi :n myymälästä Vasarakadulta. Jyväskylän kalastuskauppa palvelee asiantuntemuksella ja aidolla intohimolla lajiin. Kauppa on yhteistoimipiste Perhokalastus.fi: n kanssa joten samasta osoitteesta löydät myös perhovälineet.

Osoite:
Vasarakatu 26
40320 Jyväskylä

Myymälän aukioloajat:

Kesäkaudella huhtikuusta elokuuhun

To-Pe 11:00 – 18:00

La 10:00 – 16:00

Talvikaudella syyskuusta maaliskuuhun

To 11:00 – 18:00

Myymälä on poikkeuksellisesti kiinni 9.5.2024 ja 21.-22.6.2024

Nettitilaukset voi noutaa myymälästä aina vuoden ympäri

Ma-Pe 9:00 – 17:00 ja myymälän aukioloaikana

Yhteydenotto:
PUH: 0408367577
EMAIL: [email protected]

Laaja valikoima kalastusvälineitä talveen ja kesään
Valikoimista löydät kaikki nettikaupastammekin löytyvät tuoteartikkelit. Kalastajalle valikoimistamme löytyy mm. keski-suomen laajin valikoima kalastustarvikkeita kuten vapoja, keloja, siimoja, haaveja, vieheitä, pakkeja sekä paljon muuta…

Toimipisteeltämme voit käydä myös noutamassa netissä tekemäsi ostokset. Valitse tuotteet verkkokaupastamme, maksa ja tule noutamaan tuotteet heti kaupaltamme. Helppoa ja nopeaa!

Suosituimmat ja luotetuimmat tuotemerkit
Laajaan brändivalikoimaamme kuuluu tunnettuja suurempia ja pienempiä merkkejä. Tuotevalikoimastamme löydät varusteet niin kesäkalastukseen kuin talvikalastukseenkin. Kaupastamme löydät suosittuja käsityönä valmistettuja vaappuja, pilkkejä ja käyttöesineitä. Vapa- ja kelamallistoa voit ihailla mm. seuraavilta luotetuilta brändeiltä: Shimano, Abu Garcia, Okuma sekä monilta muilta huippumerkeiltä. Meiltä löydät myös suuren suosion saavuttaneet Ruthless tuotteet!

Tuletko autolla?
Mikäli saavut autolla Jyväskylän kalastuskaupalle, paras paikka parkkeerata auto on suoraan liikkeemme edessä. Oven edestämme löydät kaksi ilmaista asiakaspaikkaa autolle. Lisäksi pihalta löytyy useita kiekollisia vapaita parkkiruutuja. Ainoastaan pihan tolppapaikat ovat varattu kiinteistön muiden yritysten käyttöön.

Tervetuloa ostoksille!