Usein kysytyt kysymykset

Käytämme ensisijaisesti Postin toimitustapoja. Toimituksen hinta riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Toimitushinnat vaihtelevat 2-12€ välillä. Toimituskustannukset sisältyvät loppumaksuun, joten näet kustannukset ennen maksusuoritusta. Huomioithan, että Kalastusvälineet.fi tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 50€ tilauksille. Lisäksi ajoittain järjestämme kampanjoita joissa asiakkaamme pääsevät nauttimaan ilmaisista tai alennetuista toimituksista pienempiinkin tilauksiin..
Verkkokaupan ostokset voit maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla, luottokortilla tai lasku/osamaksu -vaihtoehdolla.
Tuotteesi lähetetään varastoltamme arkipäivisin aina 24h sisään onnistuneesta tilauksesta.
Maksutapahtumat tapahtuvat Paytrailin kautta, tapahtumat ovat palvelun kautta SSL-suojattuja ja me emme saa asiakkaan tili tai korttitietoja, vaan ainoastaan tiedon tilauksen maksun onnistumisesta tai peruuntumisesta. SSL on salausprotokolla, jolla voidaan suojata Internet-sovellusten tietoliikenne IP-verkkojen yli.
Kyllä saat. Kuitti toimitetaan onnistuneen ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi.
Tarjoamme kaikille käyttämättömille tuotteille 100 päivän palautusoikeuden, joten voit kaikessa rauhassa tutustua tuotteisiin. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, voit ilmoittaa meille palautuksesta sähköpostitse, soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp -viestillä. Kerrothan ilmoituksen yhteydessä syyn palautukselle. Lähetämme palautusohjeet sähköpostitse.

Yhteystiedot

Kalastusvälineet.fi / Suomen Perhokalastus Oy

Vasarakatu 26
40320 Jyväskylä

Aukioloajat: To 11-18

Nettitilauksien nouto myymälästä ma-pe 9-17

Puh: 040-6206004 (myös WhatsApp -palvelu)
Email: asiakaspalvelu@kalastusvalineet.fi