Usein kysytyt kysymykset

Käytämme Postin ja Matkahuollon toimitustapoja. Toimituksen hinta riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Toimitushinnat vaihtelevat 3,90-15€ välillä. Toimituskustannukset sisältyvät loppumaksuun, joten näet kustannukset ennen maksusuoritusta. Huomioithan, että Kalastusvälineet.fi tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 50€ tilauksille. Lisäksi ajoittain järjestämme kampanjoita joissa asiakkaamme pääsevät nauttimaan ilmaisista tai alennetuista toimituksista pienempiinkin tilauksiin. Postin kotimaan lähetyksien maksimimittojen rajoituksien vuoksi yli metrin mittaisen paketin toimitamme Matkahuolto tai Schenker pakettina.
Verkkokaupan ostokset voit maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla, luottokortilla tai lasku/osamaksu -vaihtoehdolla.
Varastossa olevat tuotteet lähetetään arkipäivisin aina 24h sisään onnistuneesta tilauksesta. Tilaustuotteissa on ilmoitettu tuotekohtainen toimitusaika, jolloin tuote toimitetaan ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
Maksutapahtumat tapahtuvat Paytrailin kautta, tapahtumat ovat palvelun kautta SSL-suojattuja ja me emme saa asiakkaan tili tai korttitietoja, vaan ainoastaan tiedon tilauksen maksun onnistumisesta tai peruuntumisesta. SSL on salausprotokolla, jolla voidaan suojata Internet-sovellusten tietoliikenne IP-verkkojen yli.
Kyllä saat. Kuitti toimitetaan onnistuneen ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi.
Tarjoamme kaikille käyttämättömille tuotteille 100 päivän palautusoikeuden, joten voit kaikessa rauhassa tutustua tuotteisiin. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, voit ilmoittaa meille palautuksesta sähköpostitse, soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp -viestillä. Kuulemme mielellämme palautetta tuotteista, joten kerrothan ilmoituksen yhteydessä syyn palautukselle. Lähetämme palautusohjeet sähköpostitse.

Yhteystiedot

Kalastusvälineet.fi / Suomen Perhokalastus Oy

Vasarakatu 26
40320 Jyväskylä

Aukioloajat:

Kesäkaudella 4.4.-31.8.2024: TO-PE 11-18 ja LA 10-16

Talvikaudella syyskuusta maaliskuun loppuun: TO 11-18

Myymälä on poikkeuksellisesti kiinni 9.5.2024 ja 21.-22.6.2024

Nettitilaukset voi noutaa myymälästä aina vuoden ympäri

Ma-Pe 9:00 – 17:00 sekä myymälän aukioloaikana

Puh: 040-8367577 (myös WhatsApp -palvelu) ma-ke 9-17, to-pe 9-18, la 10-16
Email: [email protected]