Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

LOWRANCE Hook2-5 Splitshot Kaikuluotain/Karttaplotteri

539,00

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 9420024166192 Osasto:

LOWRANCE HOOK² 5x SplitShot on maailman helppokäyttöisin kaikuluotain, jossa on automaattisesti säätyvä kaikuluotain, laajakaistaluotain ja DownScan Imaging™ -toiminto – kaikki samassa paketissa erittäin edulliseen hintaan. Hook² :ssa on yksinkertaiset valikot, automaattisesti säätyvä kaikuluotain, ja sen keskeisten asetusten käyttö on helppoa. HOOK²  hyödyntää Lowrance®-tekniikkaa, ja siinä on täysin uusi laajakeilainen kaikuluotain. Kytke se käyttöön ja ryhdy kalastamaan. Se on niin helppoa! Lowrance kaikuluotaimet ja karttaplotterit näyttävät reitin ja auttavat sinua löytämään kalat ja päämääräsi tarkasti, helposti ja nopeammin. Yhdistelmälaitteessa vene-elektroniikan tärkeimmät ominaisuudet yhdistyvät yhdeksi helppokäyttöiseksi järjestelmäksi.

HOOK² sarjan kaikuluotaimet ja yhdistelmälaitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja sisältävät ominaisuuksia joita on tähän asti löytynyt ainoastaan markkinoiden kalleimmista laitteista.

Löydä kalat helposti

HOOK² laitteissa kaikuluotaimen keilan leveys on tuplattu, joten näet kaksi kertaa laajemman alueen veneen alta kuin perinteisellä kaikuluotaimella. Näin löydät kalat ja niiden piilopaikat helpommin ja nopeammin.

Voit valita HOOK² sarjasta Bullet, SplitShot tai Tripleshot laitteen. Bullet sisältää laajakeilaisen 200kHz taajuuden jonka avulla löydät kalat tehokkaasti. Splitshot sisältää laajakeilaisen 200kHz taajuuden lisäksi myös tarkan DownScan kuvan joka erottelee pohjan muodot erittäin tarkasti. TripleShot sisältää edellämainittujen lisäksi myös Hi Chirp taajuuden sekä veitsenterävän StructureScan viistokuvan joka mahdollistaa näkymän jopa 90 metriä veneen molemmille puolille.

Helppokäyttöinen

Lowrance tuo parannetun käyttöliittymän HOOK² sarjaan. Täysin automaattinen kaikuluotain säätää laitteen asetuksia jatkuvasti parhaan lopputulokset saavuttamiseksi ja sinä voit keskittyä täysillä kalastukseen.

Helppo asentaa

HOOK² on erittäin helppo asentaa, myyntipakkaus sisältää kaiken tarvittavan perusasennusta varten. Uudet kapeammat liittimet ovat entistä helpompi kuljettaa veneen asennusputkia pitkin.

Helppo navigoida

HOOK² laitteet sisältävät GPS paikantimen (Lukuunottamatta Hook² 4x Bullet). Näin näet nopeutesi ja voit merkata suosikki kalapaikkasi laitteen muistiin  helposti. Hook² 5, 7, 9 ja 12 -mallit sisältävät myös SD muistikorttipaikan jonka avulla voit tehdä omia C-map Genesis karttoja tai hankkia haluamasi C-map tai Navionics karttakortin.

Edullinen hankkia

HOOK²  laitteet ovat erittäin edullisia hankkia ja laajasta valikoimasta löytyy jokaisen lompakolle sopiva vaihtoehto.

Paino 1,522 kg
Mitat 24,6 × 18,7 × 20 cm