Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!

RAPALA Sportman’s Collar Short R-Grip -30C -lämpösaappaat nastoilla

55,00 39,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Rapala Sportman’s Collar Short R-Grip -30 C on liukastumisen estävillä R-Grip -nastoilla varustettu jääkalastajan lyhytvartinen lämpösaapas!

Lämpimän, kevyen ja saumattomuuden ansiosta 100 % vesitiiviin rakenteen lämmönerityskyky on viimeistelty huopavuorella, joka on irrotettava ja helposti kuivattava. Varren suussa on lumilukko. Rapala Sportman’s Collar Short R-Grip -30C -lämpösaapas on erinomainen valinta niin jääkalastukseen kuin kaupungillekin.

OMINAISUUKSIA:
– Euro-EVA -solumuovia
– Kylmänkestävyys -30C
– Kevyt, lämmin ja vesitiivis
– Irrotettava sisävuori
– Lumilukko

Kalastaja käyttää vuoden aikana useampia erilaisia kenkiä harrastuksessaan. Olosuhteista vaativin on talvi – Suomen talvessa kenkien tulee olla riittävän lämpimät ja luonnollisesti vesitiiviit. Paras mahdollinen materiaali talvikalastajan kenkiin on EVA (etyylivinyyliasetaatti) -kevytsolukumi. EVA on erittäin kevyttä ja hyvän lämmönerityskyvyn omaavaa materiaalia.

EVA-solumuoveissa on eroa!
Rapala®-lämpösaappaissa käytetään eurooppalaista huippulaadukasta EVA-kevytsolukumia, joka ei haurastu, lohkea tai kovetu pakkasessa. Rapala®-lämpösaappaat valmistetaan EU:n alueella sijaitsevissa tehtaissa

Mitoitus
Valitse normaalia kenkäkokoasi 1-2 numeroa suurempi koko.

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPALA Sportman’s Collar Short R-Grip -30C -lämpösaappaat nastoilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *