Osastot

Valitse tuotemerkki:

SAVAGE GEAR Orange LTD -avokelavapa

139,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

SAVAGE GEAR Orange LTD -vapasarjasta rajoitettu erä suorituskykyisiä ja tyylikkäitä räikeän oransseja vapoja, jotka ovat tehty fanaattisia kalastajia varten kevyeen ja raskaampaan kalastukseen.

Kevyt, mutta voimakas SAVAGE GEAR Orange LTD -avokelavapa on erittäin tasapainoinen ja tunnokas.  Japanilaisesta 30T Toray hiilikuidusta valmistetut aihiot, kestävyyttä parantavalla DuraCoat Matte viimeistelyllä, ovat todella kestäviä ja varustettu korkealaatuisin komponentein. Viimeisimmän teknologian komponentit, kuten SeaGuide CCS ruostumattomasta teräksestä valmistetut -vaparenkaat SIN -sisärenkailla, SeaGuide Alien Lock Down -kelakiinnike ja huippupitävä EVA -kahva, joka ergonomisesti muotoiltu ja josta saa erityisen mukavan otteen myös märillä käsillä. Vavat ovat 2-osaisia ja niiden mukana toimitetaan aihion väriin mätsäävä oranssi samettinen vapapussi.

Ominaisuudet

  • Aihio: Japanilainen Torayca 30T ja DuraCoat Matte -viimeistely
  • Vaparenkaat: SeaGuide CCS Stainless steel vaparenkaat + SiN sisärenkaat, CCS Coil Control System
  • Kelakiinnike: SeaGuide Alien Lock Down, DLRS (Double Lock Reel Seat), VTS I
  • Kahva: Duragrip 70 EVA
  • Vapapussi: Competition ready-to-fish

Light Game vavat ovat suunniteltu pienille ja keskikokoisille vieheille, kun kohdekalana on ahven, taimen, nieriä, harjus tai kuha. Vapa on täydellisesti tasapainoitettu ja se on optimaalisen tunnokas. Aihion toiminta on nopea ja anteeksi antava, ja voit väsyttää kalan huoletta ilman pelkoa karkuutuksesta tai siiman katkeamisesta. Ihanteellinen pienillä vieheillä tapahtuvaan kalastukseen, kuten vaapuille, pehmovieheille, crankbaiteille, lipoille, lusikoille, twitch -vieheille ja Carolina rigeille.

  • Light Game 7’3″  / 2.21m / Fast / 5-18g / L – 2-osainen

Medium Game vavat ovat tehty keskikokoisille vieheille, kuten jigeille, crankeille, lipoille, lusikoille, spinnerbaiteille, twitch -vieheille ja Carolina rigeille. Aihiossa riittää voimaa ja se on täydellisesti tasapainoitettu optimaaliseen tunnokkuutteen. Toiminta on nopeaa sekä anteeksi antavaa ja voit väsyttää kalan huoletta ilman pelkoa karkuutuksesta tai siiman katkeamisesta.

  • Medium Game 7’3″  / 2.21m / Fast / 7-23g / ML – 2-osainen