Osastot

Valitse tuotemerkki:

SHIMANO Catana FX Tele -teleskooppivapa

54,9064,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Mikäli haluat laadukkaan teleskooppivavan, valitse testeissä menestynyt Shimano Catana!

SHIMANO Catana FX Tele -teleskooppivapa on nyt saatavilla uudessa päivitetyssä mallissa. FX vavassa on tumma ja tyylikäs ja muutoksia on tehty etu- ja takakahvaan, alakahvaa on hieman pidennetty ja kelakiinnikkeessä on uusi design. Tämä matkavapa on loistava ja monipuolinen vaihtoehto matkustaville kalastajille, joka etsii edullista avokelavapaa reissuun.

Catana Telescopic vavassa yhdistyvät hinta-laatusuhde sekä kätevä kuljetuspituus. Vavoissa on sidotut vaparenkaat, jotka ovat laadukkaiden teleskooppivapojen tärkein tunnusmerkki. Vaparenkaiden sijoitteluun on kiinnitetty erityistä huomioita vavan tasaisen taipuman varmistamiseksi. Catana on valintasi, kun arvostat vapaa, joka vie vain vähän kuljetustilaa. Kokonsa ansiosta tämän vavan voi pakata vaivatta reppuun ja suunnata kalalle, mikäli yllättäen mieli tekee. Catana Telescopic vapasarjan vavoilla pystyt kalastamaan lajia kuin lajia, niin mereltä kuin makeista vesistöistä. Vavalla voit heitellä huoletta pieniä kevyitä uistimia ja vieheitä. Erittäin kätevän teleskooppi toiminnan ansiosta aukaiset ja vedät vain osat ulos ja olet valmiina kalajahtiin. Mausteena Catana Telescopic sarjassa on ripaus modernia ulkonäköä ja kompaktia kokoa, varustettuna, laadukkailla materiaaleilla ja myös erinomaisella hinta-laatusuhteella.

 1,80m (3-14g viehesuosituksella) reissuvapa on laadukas vaihtoehto kaikille kalareissuille, purolle ja järvelle. Erinomainen vaellukselle, kun kohdekalana on ahven, taimen, siika, harjus tai nieriä. Vavan kuljetuspituus on suojakotelon kanssa noin 60cm ja ilman suojakoteloa 55,5cm. Vapa painaa kotelon kanssa 168g ja ilman koteloa 115g. Vapa on 6-osainen.

2,10m (10-30g viehesuosituksella) on erinomainen all round jokapaikan höylä, jolla pärjää hienosti tuulisellakin kelillä tunturissa. Vapa sopii hyvin lipoille ja vaapuille ja sillä myös heittää kevyemmät haukivieheet. Vavan kuljetuspituus on noin 65cm suojakotelon kanssa ja ilman suojakoteloa 60cm. Vapa painaa kotelon kanssa 219g ja ilman koteloa 139g. Vapa on 6-osainen.

Ominaisuuksia

  • XT30/40 + GeoFibre-aihio: Täyshiilikuitu vapa  Geofibre kuidulla tehostettuna lisää vapaan kestävyyttä sekä vahvuutta kalan väsyttämiseen
  • Shimano HardLite AeroGuide Concept -vaparenkaat
  • Shimano VibraSpot -kelakiinnike: Ergonominen VSS-tyylinen kelakiinnike, joka on sovitettu saumattomasti korkealaatuiseen korkkikahvaan
  • Korkkikahvat
  • Mukana toimitetaan suojakotelo ja vapapussi
  • 5-osainen

Testeissä menestynyt Shimano Catana Tele -vapasarja uusiutui. Catana EX -teleskooppivavoissa käytetään samoja materiaaleja kuin kaksiosaisissa Catana EX -vavoissakin. Tämän ansiosta Catana-teleskooppivavan käyttäjän ei tarvitse tinkiä vapansa ominaisuuksista.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa