Osastot

Valitse tuotemerkki:

SAVAGE GEAR SG2 -avokelavapa

69,9089,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Suosittu ja helppoheittoinen SAVAGE GEAR SG2 -avokelavapa on aloittelevaa sekä kokeneempaa kalastajaa varten. Näillä vavoilla pääset edullisesti ja helposti kiinni lajin pariin tai kokeilemaan uutta tekniikkaa siihen soveltuvalla välineellä. Vavat ovat laadukkaita ja kestäviä ja Savage Gearin myydyimpiä SG4 sarjan rinnalla.

SG2 avokelavavat tarjoavat luotettavuuden, suorituskyvyn ja antavat anteeksi mahdollisia heittovirheitä. Aihiot ovat erittäin kestävää japanilaista 24+30T Toray hiilikuitua erityisellä DuraCoat Gloss viimeistelyllä. Aihio on varustettu korkealaatuisin ja viimeisimmän teknologian komponentein ja Duragrip 70 EVA -kahvalla, joka ergonomisesti muotoiltu ja josta saa erityisen mukavan otteen myös märillä käsillä. Vavat ovat 2-osaisia ja ne toimitetaan vapapussissa.

Ultra Light Game on suunniteltu pienille vieheille. Vapa on täydellisesti tasapainotettu ja tarjoaa optimaalisen tunnokkuuden ja herkkyyden. Vavan toiminta on nopea ja anteeksi antava ja voit väsyttää kalan huoletta ilman pelkoa kalan karkuutuksesta tai siiman katkeamisesta. Ihanteellinen pienillä vieheillä tapahtuvaan kalastukseen, kuten jigeille, crankeille, lipoille, lusikoille ja twitch vieheille.

  • 6’6″  / 1.98m / Moderate / 2-8g / UL – 2-osainen

Medium Game on tehty keskikokoisilla vieheillä tapahtuvaa kalastusta varten. Täydellisesti tasapainoitettu ja varustettu optimaalisella tunnokkuudella sekä nopealla, anteeksi antavalla toiminnalla, turvaten kalan väsytystilanteet ilman pelkoa siiman katekasmisesta tai kalan karkuutuksesta. Suunniteltu pehmovieheille, crankeille, spinnereille, twitch vieheille ja Carolina rigeille.

  • 7’3″  / 2.21m / Fast / 7-23g / ML – 2-osainen
  • 8’3″  / 2.51m / Fast / 12-35g / M – 2-osainen