Osastot

Valitse tuotemerkki:

AAVA Leka Baitcasting Rods -hyrräkelavapa

249,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Baitcasting Rods -hyrräkelavapa on uutuus kuhan ja hauen kalastajille! Sarjassa on kolme hyrräkelavapaa heittokalastukseen.

Leka-sarjan vavat ovat todellisia täsmäaseita hauen ja kuhan kalastukseen. Varsinaisen täsmäkalastuksen (live-scope) lisäksi Leka-sarjalaiset ovat kotikentällään perinteisessä heittokalastuksessa, jossa tarvitaan normaalia lyhyempää vapaa, kuten perinteinen hauen jerkkikalastus. Leka-sarjassa uskomaton voima yhdistyy keveyteen ja tunnokkuuteen.

6’9’’ 20-90g on saatavilla sekä haspeli-, että hyrrävapana. Nämä kaksi vapaa on suunniteltu suurkuhien pyyntiin, mutta toimii pienempien vieheiden kanssa erinomaisesti myös hauelle.

7’1’’ 30-140g on yleistyökalu hauen ja isojen kuhien täsmäykseen, jonka pitäisi olla veneen kannella aina valmiina nopeita tilanteita varten.

7’3’’ 60-270g on suunniteltu täsmä työkaluksi isojen vieheiden kanssa, kun tähtäimessä on vesiemme isoimmat saalistajat.

  • Hiomattomat petroolin siniset aihiot
  • Huippu laadukkaat siniset EVA kahvat
  • Kustomoidut koukunpitimet ja naarmuuntumista estävä kumimaali aihiossa
  • Irrotettava kahva, jonka ansiosta vavoissa yksiosaisten vapojen tuntuma
  • Räätälöidyt vapasukat jokaiselle mallille

Takuu

Aava takaa, että materiaali- tai valmistusvirheestä johtuvan rikkoutumisen sattuessa Aava-tuotteesi korjataan tai vaihdetaan lähimpään nykyiseen malliin veloituksetta kahden ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä. Tämä takuu ei kata väärinkäyttöä, laiminlyöntiä, normaalia kulumista, tulipaloa, varkautta, katoamista tai tahallista vahinkoa. Kaikkiin tätä takuuta koskeviin vaatimuksiin on liitettävä päivätty ostotosite. Tämä takuu myönnetään lakisääteisten oikeutesi lisäksi.

Varaosat

Rikkoutumisesta tai mistä tahansa muusta syystä, Aava-vapasi korjataan tai vaihdetaan lähimpään nykyiseen malliin kiinteällä hinnalla 5 vuotta vavan ostosta tai mallin valmistuksen lopettamisesta. Tämän viiden vuoden jakson jälkeen jatkamme luonnollisesti kaikkien Aava-asiakkaiden palvelemista, mutta tästä eteenpäin maksut eivät ole kiinteitä, vaan veloitetaan tapauskohtaisesti todellisten palvelukustannusten mukaisesti.