Osastot

Valitse tuotemerkki:

AAVA Ahku Baitcasting Rods -hyrräkelavapa

179,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

AAVA Ahku Baitcasting Rods -hyrräkelavapa on uutuus ahvenen, kuhan ja hauen kalastajille! Sarjassa on neljä hyrräkelavapaa heittokalastukseen.

Ahku -vapasarja edustaa markkinoiden parhaimpia työkaluja hintaluokassaan ahvenen ja kuhan heittokalastukseen. Vavat ovat toiminnaltaan tunnokkaita ja nopeita sekä erittäin kevyitä. Niiden jokainen yksityiskohta kahvojen pituuksista aina vaparengastuksiin on mietitty ja haastettu useaan kertaan, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman suorituskykyinen vapa. Jokainen Ahku-vapa on oma yksilönsä ja viilattu viimeisen päälle, jotta tuntuma ja tasapaino on juuri sitä mitä mallilta vaaditaan.

  • Hiomattomat harmaat aihiot
  • Huippu laadukkaat harmaat EVA kahvat
  • Kustomoidut koukunpitimet ja naarmuuntumista estävä kumimaali aihiossa
  • Irrotettava kahva, jonka ansiosta vavoissa yksiosaisten vapojen tuntuma
  • Räätälöidyt vapasukat jokaiselle mallille

Mallit

  • Kaksi kevyintä versiota toimivat erinomaisesti sekä jigeillä, että kovilla vieheillä.
  • 6’10” 3-14g on ideaali vapa kun kalastetaan kevyemmillä kovilla vieheillä ja toimii erityisen hyvin jerkkaukseen suspi-vaapuilla. Se on myös todella tunnokas vapa ja sen takia toimii hyvin kun kalastetaan kevyemmillä ja pienemmillä jigeillä.
  • 7’2” 4-19g on täydellinen yleisvapa ahvenen ja kevyeen kuhan kalastukseen.
  • 7’2” 7-28g on paras vaihtoehto perinteiseen kuhan jigikalastukseen. Se toimii myös todella hyvin kun tähdätään vesiemme isoimpia raitapaitoja.
  • 7’6” 9-37g on tehty kuhan kalastukseen isoilla ja painavilla jigeillä ja hieman pidempänä vaihtoehtona se toimii myös hyvin rantakalastuksessa.

Takuu

Aava takaa, että materiaali- tai valmistusvirheestä johtuvan rikkoutumisen sattuessa Aava-tuotteesi korjataan tai vaihdetaan lähimpään nykyiseen malliin veloituksetta kahden ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä. Tämä takuu ei kata väärinkäyttöä, laiminlyöntiä, normaalia kulumista, tulipaloa, varkautta, katoamista tai tahallista vahinkoa. Kaikkiin tätä takuuta koskeviin vaatimuksiin on liitettävä päivätty ostotosite. Tämä takuu myönnetään lakisääteisten oikeutesi lisäksi.

Varaosat

Rikkoutumisesta tai mistä tahansa muusta syystä, Aava-vapasi korjataan tai vaihdetaan lähimpään nykyiseen malliin kiinteällä hinnalla 5 vuotta vavan ostosta tai mallin valmistuksen lopettamisesta. Tämän viiden vuoden jakson jälkeen jatkamme luonnollisesti kaikkien Aava-asiakkaiden palvelemista, mutta tästä eteenpäin maksut eivät ole kiinteitä, vaan veloitetaan tapauskohtaisesti todellisten palvelukustannusten mukaisesti.