Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

Kevyt UL Kalastussetti

109,00

Laadukkaat välineet kevyeen kalastukseen edulliseen yhteishintaan! Korkealaatuisesta Shimano Nexave vavasta sekä varmatoimisesta Shimano Sienna kelasta koostuva UL-setti on myös erinomainen lahjaidea ja sopii aloittelevalle sekä kokeneelle kalastajalle.

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): UL-SHI-NESI Osastot: , ,

SHIMANO Nexave & Sienna – Kevyt UL Kalastussetti on suunniteltu kevyillä vieheillä tapahtuvaa Ultra Light- kalastusta varten. Ultra Light kalastuksessa käytetään pieniä lippoja, vaappuja, lusikoita sekä mikrojigejä.

Shimano Nexave on nykyaikainen, napakka ja tunnokas haspelivapa monipuolisesti kaikenlaiseen kevyeen kalastukseen. Tässä avokelavavassa on tyylikäs design, kestävät komponentit, korkealaatuinen aihio ja eva-kahva. Kelana toimivaa Shimano Siennaa on pidetty jo useita vuosia hintaluokkansa parhaana kelana, eikä suotta. Siimaksi valitsimme settiin Berkley Fireline -kuitusiiman, joka takaa hyvän tuntuman pienimpienkin vieheiden kanssa, vetolujuudesta tinkimättä. Settiin kuuluu myös  Mustadin Fastach pikalukkoja, joiden avulla vieheen vaihtaminen sujuu nopeasti ja helposti, sekä Rapala Ultralight Shad, joka toimii erityisesti ahvenelle ja lohikaloille.

Setti sisältää: