Osastot

Valitse tuotemerkki:

MARTTIINI Superflex Filetti ja kalanuija

59,00

Teksti, merkkauksen paikka ja fontti (Embassy BT tai Housttely signature) kassalla kommenttikenttään
Toimitusaika 3-7 päivää
Maksuvaihtoehdot ovat verkkomaksu, luottokortti tai lasku/osamaksu

Tuotetunnus (SKU): PKP-KNF Osastot: , ,

Kalanuija + Marttiini Superflex Filetti lasermerkkauksella on hieno ja ainutlaatuinen lahjaidea kalastajalle. Marttiini Superflex on klassikkofiletti, jonka superjoustava terä tekee fileoimisesta vaivatonta ja entistä jouhevampaa. Oksattomasta ristiinliimatusta koivuviilusta valmistettu kalanuija on kaunis käyttöesine, joka toimii myös Marttiini filetin suojakotelona. Materiaalina ristiinliimattu koivuviilu on pitkäikäinen; se ei halkeile eikä väänny. Pintakäsittely takaa tyylikkään ilmeen ja pitkän käyttöiän. Mukana toimitetaan aitoustodistus, jossa kerrotaan, että tuote on suomalaista käsityötä. Kaiverrukset kalanuijaan tai filetin kahvaan tehdään lasermerkkauksella.

Saatavilla myös Marttiini Superlfex filetti, kalapiikki ja ruotopihdit -kalankäsittelysetti!

Marttiini Superflex Filetti 6″, klassikkofiletti on uudistettu sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan. Kahva on lämpökäsiteltyä suomalaista koivua. Pinnan lasertekniikalla tehdyt kuvioinnit karhentavat pintaa mahdollistaen hyvän, pitävän otteen veitsestä. Kahvan pinta on suojattu vahaamalla. Tämä teränpituus sopii noin 1 kg:n painoisen saaliin käsittelyyn. Materiaali ruostumatonta terästä, kokonaispituus noin 27cm ja terän pituus noin 15cm. Käsinpesu ja säännöllinen teroittaminen suositeltavaa.

Lasermerkkaukset – kirjoita tilauksen kommenttikenttään

  • Teksti – Esimerkiksi lahjan saajan nimi
  • Paikka – Haluatko merkkauksen kalanuijaan vai filettiin
  • Fontti – Embassy BT tai Housttely signature (tuotekuvissa mallit)

Merkkaukset on mahdollista tehdä filetin kahvaan tai kalanuijaan. Merkkausalue filetin kahvassa on noin 35mm x 15mm ja kalanuijassa noin 50mm x 25mm. Fontin tyyppi kaunokirjoitus, vaihtoehdot Embassy BT ja Housttely signature. Muut erityistoiveet kaiverruksesta tai fontin tyypistä voit kirjoittaa tilauksen yhteyteen kommenttikenttään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MARTTIINI Superflex Filetti ja kalanuija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *