Osastot

Valitse tuotemerkki:

MARTTIINI Superlfex filetti, kalapiikki ja ruotopihdit -kalankäsittelysetti

55,0069,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Marttiini Superlfex filetti, kalapiikki ja ruotopihdit -kalankäsittelysetti lasermerkkauksella on hieno ja ainutlaatuinen lahjaidea kalastajalle. Marttiini Superflex on klassikkofiletti, jonka superjoustava terä tekee fileoimisesta vaivatonta ja entistä jouhevampaa. Filetti, kalapiikki ja ruotopihdit ovat ruostumatonta terästä. Kalapiikin kahva valmistuu kotimaisena käsityönä, oksattomasta ristiinliimatusta koivuviilusta, joka on kaunis ja pitkäikäinen materiaali, joka ei halkeile eikä väänny. Puuseppä tekee kaiverrukset filetin kahvaan laser-merkkauksella.

Saatavilla myös Marttiini Superflex filetti kalanuija tupilla!

Marttiini Superflex Filetti, klassikkofiletti on uudistettu sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan. Kahva on lämpökäsiteltyä suomalaista koivua. Pinnan lasertekniikalla tehdyt kuvioinnit karhentavat pintaa mahdollistaen hyvän, pitävän otteen veitsestä. Kahvan pinta on suojattu vahaamalla. Tämä teränpituus sopii noin 1 kg:n painoisen saaliin käsittelyyn. Materiaali ruostumatonta terästä, kokonaispituus noin 27cm ja terän pituus noin 15cm. Käsinpesu ja säännöllinen teroittaminen suositeltavaa.

Laser-merkkaukset – kirjoita tilauksen kommenttikenttään

  • Teksti – Esimerkiksi lahjan saajan nimi
  • Fontti – Embassy BT tai Housttely signature (tuotekuvissa mallit)

Kaiverrukset on mahdollista tehdä filetin kahvaan. Kaiverruksen koko on noin 35mm x 15mm. Fontin tyyppi kaunokirjoitus, vaihtoehdot Embassy BT ja Housttely signature. Myös muut erityistoiveet kaiverruksesta tai fontin tyypistä voit kirjoittaa tilauksen yhteyteen kommenttikenttään. Kaiverruksissa toimitusaika 3-7 päivää.

Puuseppä valitsee sopivan fontin, jos fontti toivetta ei ole mainittu tilauksen kommenttikentässä.