Osastot

Valitse tuotemerkki:

MAUI JIM Cruzem -aurinkolasit

265,00

Uudet Maui Jim Cruzemaurinkolasit neljällä erinomaisesti kalastukseen sopivalla linssivaihtoehdolla! Valitse mieleisin ja tarpeisiisi sopiva väri; Hawaii Lava™, Blue Hawaii, HCL® Bronze tai Neutral Grey.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Uutuus MAUI JIM Cruzem aurinkolasit ovat saatavilla muiden laadukkaiden linssivaihtoehtojen lisäksi uudella punaisella peilipinta Hawaii Lawa -linssillä, joka tarjoaa trendikästä ilmettä kalastukseen ja kaikkeen vapaa-aikaan. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Linssit antavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle. Kepeä ja mukava suorakulmainen kehyksen malli istuu erinomaisesti monille; Pitkille, soikean-, sydämen- ja neliönmuotoisille kasvoille.

09Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
 • Kehys: Kevyt nailon
 • Malli: Wrap
 • Sarana: Jousisarana
 • Linssin leveys: 57mm
 • Linssin korkeus: 44mm
 • Nenäkaari: 16mm
 • Nenäsilta: Satula-silta, jossa upotetut kumiset nenätyynyt, jotka lisäävät käyttömukavuutta
 • Aisa: 139mm
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Cruzem aurinkolaseissa:

Hawaii Lava™ – Trendaava uutuus vaihtoehto punaisella peilipinnoitteella tarjoaa uuden tyylikkään ilmeen ja hämmästyttävän kirkkaat ja intensiiviset värit kuin muut Maui Jim -linssit. Peilipinnoite vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyn ja tehostaa värejä ja kontrasteja. Linssit ovat paras vaihtoehto kirkkaaseen suoraan auringonvaloon. Täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä!

Neutral Grey – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

Blue Hawaii – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

HCL® Bronze – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

 • Hawaii Lava™ linssi / Matte Black kehys
 • Blue Hawaii linssi / Dark Translucent Blue kehys
 • HCL® Bronze linssi / Tortoise kehys
 • Neutral Grey linssi / Black Gloss kehys

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses