Osastot

Valitse tuotemerkki:

PATRIOT Power Counter -hyrräkela

49,00

Uusi laadukkaista materiaaleista valmistettu Patriot Power Counter hyrräkela on varma valinta esimerkiksi kuhan ja hauen vetouisteluun kalastitpa sitten merellä tai järvellä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Täysin uudistunut Patriot Power Counter -hyrräkela on klassinen vetokela perinteiseen uistelukäyttöön. Huippusuosittu ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta tunnettu Patriot Power Counter on nyt entistäkin parempi. Vankka rakenne ja tuttu toimintavarmuus yhdistettynä mm. aiempaa vahvempaan koneistoon sekä voimakkaampaan jarruun takaavat entistä paremmat ominaisuudet ja mihin hintaan!

Patriot Power Counter on varustettu 2+1 ruostumattoman laakerin järjestelmällä, joka yhdessä tukevan koneiston kanssa takaa pehmeän toiminnan. Kestävä ja reilun kokoinen messinkirattaisto sekä tukeva alumiinikampi pitävät huolen, että kelausvoimaa riittää isompiakin kaloja varten.

Power Counter kelassa on tasaisesti toimiva ja tarkasti säädettävä monilevyinen teflonjarru, joka toimii kaikissa olosuhteissa ja laajalla säätöalueella. Kela on myös varustettu tarkalla ja helppokäyttöisellä siimalaskurilla, jonka avulla tiedät tarkalleen, kuinka monta metriä siimaa on ulkona.