Osastot

Valitse tuotemerkki:

RAPALA BX Brat

8,50

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Rapala BX Brat on täsmäsyvyysviehe ennen kaikkea ahvenen kalastukseen.

Ahvenviehe
Rapala BX Brat -vaapun uintiliike on rajua, tirraavaa potkua, joka kuuluu ja näkyy kauas veden alla. Lisäksi se kestää nopeaakin uittonopeutta, joka on avainasemassa ahventa kalastaessa.

Tirraava uintiliike toimii erinomaisesti myös hauen kalastuksessa lämpimän veden aikana, joten Rapala BX Brattia kannattaa myös vetouistella haukivesillä.

Täsmäsyvyys
Rapala BX Bratin nimessä ja pakettiin merkittynä on esimerkiksi 03. Tavanomaisesta poiketen tämä ei tarkoita 3 cm pitkää vaappua vaan uintisyvyyttä:
– 03 – uintisyvyys on 3 jalkaa eli noin 90 cm
– 06 – uintisyvyys on 6 jalkaa eli noin 180 cm
Tämän tiedon perusteella voit uittaa viehettä tarkasti haluamallasi syvyydellä sekä saada enemmän ja ISOMPIA kaloja.

Crankbait
Rapala BX Brat vaappu on ns. ”crankbait”-viehe, joka sallii pohjakontaktin uiton aikana. Vieheen runko, uintiasento ja -lista suojaavat vieheen koukkuja ehkäisten pohjaan tarttumista. Tämä mahdollistaa ahventa ja miksei muitakin kaloja aktivoivan pohjan kolistelun uiton aikana.

Uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

 

Malli Uintisyvyys Pituus Paino
BXB03 0,9 m 5 cm 10 g
BXB06 1,8 m 5 cm 10 g