Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

RAPALA Weedless Shad -lajitelma

39,50 27,65

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): KV-RWS Osastot: ,

RAPALA Weedless Shad -lajitelma pitää sisällään viisi eriväristä ruovikkosuojattua Weedless Shad viehettä. Lajitelman vieheet edulliseen yhteishintaan. Lajitelmassa värit: Shad (SD), Firetiger (FT), Pike (PK) , Chrome (CH) ja Fluorescent Red Pearl (FRP)

Ruovikot kuhisevat elämää ja kasvuston keskellä tarvitaan oikeat aseet. Rämisevä Rapala Weedless Shad on erittäin helppoheittoinen viehe, jossa on vaappumainen potkiva uintiliike. Heiton jälkeen voit antaa sen vajota harvemmassa ruovikossa vaikka pohjaan saakka, sillä suojaviiksi estää sitä tarttumasta kasvustoon. Uita kelausnopeutta vaihtelemalla ja vavan kärjellä ohjailemalla. Lisäksi voit kokeilla pysäytä ja kelaa -uittoa, pitäen siiman kireänä.  Pidentämällä kelaustaukoja voit vajottaa vieheen pohjaan asti ja kokeilla jigaus-tyyppistä uittoa. Kohdekala ruovikoissa on hauki, mutta koekalastusten aikana myös ahvenet osoittivat kiinnostusta Weedless Shad -viehettä kohtaan.

Heittokalastuksen ja normaalin vetouistelun lisäksi Rapala Weedless Shad toimii myös pitkillä vavoilla säippäuistelussa.

  • Ruovikkosuojattu
  • Vaappumainen, potkiva uintiliike
  • Räminä
  • Yksihaarainen VMC-koukku
  • Uppoava runko
  • Heittokalastukseen, vetouisteluun, säippäuisteluun
MalliUintisyvyysPituusPaino
WSD08Vaihteleva8 cm16 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPALA Weedless Shad -lajitelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *