Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!

Viehelajitelma Järvitaimen ja Järvilohi Vetouistelu

29,90

Vain 2 varastossa

Myymälässä saatavilla: 2

Tuotetunnus (SKU): VIE1 Osasto:

Viehelajitelma Järvitaimen ja Järvilohi sisältää kolme kalastavaa viehettä järvitaimenen ja järvilohen vetouisteluun.

  • NILS MASTER Spearhead 8cm – väri 425: Herkkyytensä ja ainutlaatuisen uinnin ansiosta lukemattomat kalalajit ovat mieltyneet tähän vaappuun. Vaapun ainutlaatuinen muoto ja painotus luovat sille erityisen uinnin. Hakeva ja tiuha uintiliike on houkuttanut vuosien saatossa monia ennätyslohia. Runkomateriaalina käytetään balsa-puuta. Lohivieheiden tähti yli 40 vuoden takaa.
  • RAPALA Scatter Rap Deep Husky Jerk 10 10cm / 10g – väri Clown: Koko, väri, muoto ja puolelta toiselle syöksyvä uintiliike, jotka toimivat kaikille saalistajille. Maksimiuintisyvyys heitettäessä: 2,7 metriä ja vetouistellessa 3,6 metriä.
  • RAPALA Team Esko -vaappu 7cm, väri Steel Foil: Suomalaisten kalastajien luottouistin, joka on valittu Erä-lehden ”VUODEN OTTIVIEHEEKSI TAIMENELLE”. Taimen, kuha, hauki, ahven ja lohi – Rapala Team Esko -vaappu on niiden kaikkien ruokalistalla. Lauri Rapalan poika Esko kehitti Team Esko -vaapun nimenomaan Suomen kalastusoloihin ja sen huomaa. Team Esko kerää uskomattomalla varmuudella kaikkia petokalojamme. Lisäksi se ui ja potkii voimakkaasti sekä virtaavassa että seisovassa vedessä ja kestää voimakastakin virtausta.

 

Paino 0,050 kg
Mitat 17 × 13 × 3 cm