Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!
Varasto loppu

Viehelajitelma Hauki Heittokalastus

20,90

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): VIE5 Osastot: ,

Viehelajitelma Hauki Heittokalastus pitää sisällään kalastavan tehokolmikon hauelle!

  • Rapala Minnow Spoon Weedless, väri FYBT/8cm/22g: Maailman paras ruohikkouistin on ruohikossa kuin kotonaan. Se on ehdottomasti markkinoiden tehokkain ruohikkouistin – siitä kertoo myös Erä-lehden testivoitto! Ruohikkosuojattuna Minnow Spoon puikkelehtii kaislikoissa, kimaltelee tuppaiden välissä, painuu välillä hieman syvemmälle tai sinkoutuu kasvien ohjaamana kohti pintaa. Se ei juutu kiinni tiheässäkään kasvustossa. Lisätehoa kalastukseen saat pitämällä reiluja taukoja kelauksessa siten, että viehe vajoaa pohjaan ruohojen väliin etsimään saalista pohjan taskuista ja kulmista. Kalasta erityisen tarkasti ruohikon aukkokohdat ja reunat. Yleensä tärppiä ei tarvitse kauaa odottaa! Paras viehe myös kalastuksen harjoitteluun.
  • ABU GARCIA Svartzonker McSnack, väri Fl. Perch/9cm/22g: Houkuttelee epäsäännöllisen uintinsa ja keinuvan vajotuksen ansiosta niin pieniä kuin suuria petokaloja. Kalasta sitä keskiraskaalla avo- tai hyrrävavalla pienin nykäyksin ja pitkillä pysäytyksillä. Viehe on valmistettu kestävästä ABS-muovista umpinaisella vaijerirakenteella ja lyijyttömällä painotuksella.
  • PATRIOT  Speedy Spinner, väri 04/24g#1: Mr Pike suosittelee: ”Speedy spinner kolisee ja heiluu vedessä kuin mikäkin ja koukkuun kiinnitetyt helmat heiluvat todella houkuttelevasti jo kevyelläkin kelauksella! Kesäisen haukimamman ehdoton heila juhannustanssiin lumpeiden lomassa. Tämä erittäin pitkäheittoinen lippa toimii myös ahvenen kalastuksessa.”
Paino 0,096 kg
Mitat 21 × 8 × 4 cm