Osastot

Valitse tuotemerkki:

RISTO JUSSILA Pilkki – Ammattilaisten salaisuudet helppoina vinkkeinä

22,90

Kalastusaiheinen kirja on myös erinomainen lahjaidea kalastajalle tai kalastusta aloittavalle! Tutustu myös muihin kalastusaiheisiin kirjoihin tästä.

Vain 2 varastossa

Myymälässä saatavilla: 2

Tuotetunnus (SKU): 9789523215061 Osastot: ,

Risto Jussilan Pilkki – Ammattilaisten salaisuudet helppoina vinkkeinä on uusi editio myyntimenestyksestä – helppo lahja isänpäivään ja jouluun! Kirja sisältää 200 ammattilaisen helppoa vinkkiä pilkintään. Myös onnella on saaliin saamisessa toki sijansa, mutta jos haluaa kokea onnistumisen hetkiä usein, onnen varaan ei kannata, eikä onneksi tarvitsekaan jäädä.

Kirja on koottu niin, että se sopii aloittelijalle helppotajuiseksi opaskirjaksi. Runsas kuvitus johdattaa lukijan havainnollisesti pilkinnän ytimeen. Samalla kirja tarjoaa pidempään harrastaneelle paljon uusia näkemyksiä ja vinkkejä, joilla petrata saalista.

Risto Jussila on eräs tunnetuimmista kalastustoimittajistamme. Hän on myös valokuvaaja, jonka tiedollisia ja samalla visuaalisesti näyttäviä valokuvia on julkaistu laajasti eri medioissa, muun muassa Erä-lehdessä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Parhaisiin pilkkinikseihin on tiivistetty hänen oma pitkä käytännön kokemuksensa sekä parhaat vinkit, jotka hän on kuullut kalastustoimittajan työssään tapaamiltaan lukemattomilta muilta pilkkijöiltä. Risto Jussilan Pilkkikirja (2013) ja sen pilkkivälineiden rakenteluohjeita sisältävä laajennettu painos Suuri Pilkkikirja (2014) saavuttivat suuren suosion pilkkijöiden keskuudessa.

  • Kirjailija: Risto Jussila
  • Kustantaja: Readme
  • Sidosasu: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
  • Sivumäärä: 200
  • Mitat: 217 x 155 x 18mm
Paino 0,570 kg
Mitat 22 × 16 × 2 cm