Osastot

Valitse tuotemerkki:

SCANDINAVIAN TACKLE Blacksox -hyrräkelavapa

89,90109,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

SCANDINAVIAN TACKLE Blacksox -hyrräkelavapa 

Blacksox vapasarja on tehty yhteistyössä Korealaisen Geunsun N.S ja Scandinavian Tackle:n kanssa. Vapasarjan ideana oli tehdä yksinkertainen, toimiva ja siisti vapasarja jossa on vaihtoehtoja tämän päivän kalastusmuotoihin pohjoismaissa. Suunnittelussa on vahvasti ollut mukana Team Scandinavian Tackle joka on speksannut vapojen toiminnan, viehepainon ja muut yksityiskohdat. Vapasarjan yksityiskohdat hivelevät silmää ja ne on pyritty pitämään yksinkertaisena. Vavat toimitetaan hienossa kuljetuspussisa.

  • 742MH 225cm 30-80g – Isommille jigeille ja vieheille

  • 852H 260cm 60-200g – Suurille haukijigeille ja vieheille

  • 852H 260cm 60-200g – Hauenkalastajat Suomi Oy:n erikoispainos Blacksox 852H vavasta. Tämä haukivapa on sunniteltu hauenkalastukseen all-around käyttöön. Se käy hyvin niin kevyelle kuin raskaalle hauki vieheelle.

  • 802H 245cm 90-130g – Isoille jigeille ja vieheille

  • 602M Casting 183cm 3-60g – Erityisesti vertikaalijigaukseen

Materiaalit: Vavan rungon materiaalina on kestävä ja laadukas Korealainen SK:n 30ton hiilikuitu. Laadukkaan materiaalin ansiosta vavan paino on saatu pidettyä kevyenä. Vavan kahvat ovat kestävää EVA materiaalia. Vavan kelakiinnike on kestävä ja laadukas. Vavan vaparenkaat ovat korkealaatuiset keraamisella sisärenkaalla olevat renkaat jotka ei vahingoita siimaa oli sitten kysymyksessä kuitu- tai monofiili siima.

Takuu: Takuu 3vuotta

Muuta: Toimitetaan kuljetuspussissa

Tarkempi esittely: Katso tarkempi esittely videolta, esittelijänä Mikko Salonen, haastattelija Ari Ahtiainen