Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!

Viehelajitelma Hauki Vetouistelu

34,90

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): VIE2 Osasto:

Viehelajitelma Hauki Vetouistelu sisältää kolme kalastavaa viehettä hauen vetouisteluun.

  • RAPALA Scatter Rap Minnow 11cm/6g/väri Gold of Lapland  – vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen. Rapala Scatter Rap Minnow -vaapulla on solakka, muikkumainen (minnow) runko. Potkiva ja kylkiä kiertävä uintiliike, johon yhdistyy puolelta toiselle haku (scatter). Rapala Scatter Rap Minnow’n ainutlaatuinen, t-o-d-e-l-l-a herkkäliikkeinen runko on Vääksyssä muotosorvattu. Runkomateriaalina käytetty viljelty balsa on erikseen Rapalalle kasvatettu ja valittu.
  • NILS MASTER Invincible Floating 15cm/30g/väri 012 – Vaapun jäljittelemätön uintiliike ja tehokkaat väriyhdistelmät ovat sen pyytävyyden salaisuuksia. Invincible on 1960-luvulta asti ollut yksi menestyneimmistä vieheistä. Suomessa suurimmat hauet saadaan vuosi toisensa jälkeen juuri 15cm Invinciblellä.
  • RAPALA Original Floater 18 -Special 18cm/11g/väri Bleeding Copper Flash: Maailman myydyimmästä vaapusta kookas 18 cm pitkä versio. Aivan kuten koko antaa ymmärtää, se on rouheamman kuhan ja hauen ruokalistalla. Pitkä ja hoikka, muikkumainen balsarunko on herkkäliikkeinen ja miedosti potkiva, aivan kuten vahingoittunut saaliskala