Osastot

Valitse tuotemerkki:

VMC Fluorashka paino

5,998,99

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

VMC Fluorashka paino on cheburashka – paino tungstenista, joka on värjätty fluorovärillä. Väreinä ovat fluoro oranssi, fluoro keltainen ja fluoro vaaleanpunainen ja jokaista väriä on paketissa yksi kappale eli painoja on kolme / pakkaus.

Fluorashka on jigipää, joka koostuu painosta ja metallihakasesta. Haka irroitetaan painosta ja koukku laitetaan hakaan, jonka jälkeen haka työnnetään takaisin koloonsa. Siima, lukko tai peruke kiinnitetään sitten toiseen lenkkiin. Koukuksi suosittelemme VMC Cheboo Lok – koukkua, mutta myös monet muut koukkumallit, kuten standardi – ja offset – koukut, toimivat hyvin. Näin rakennettu jigi on elävämpi kuin normaali jigi, koska paino on irti koukusta ja sallii näin itse jigin liikkua vapaasti.

HOX! Naturashka kalastuspainoa kannattaa käyttää myös normaalissa heittokalastuksessa. Saat heittoihisi lisää pituutta ja uistimesi myös syvemmälle. Oikein pienien uistimien edessä suosittelemme käyttämään lyhyttä peruketta tai vastaavaa ja asettamaan painon perukkeen siiman puoleiseen päähän, niin paino ei sotke uistimen uintia.

Saatavilla myös VMC Naturashka -kalastuspainot!