Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ahvensetti

149,00

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): KA-A Osasto:

Tyylikäs ja toimiva ahvensetti edulliseen yhteishintaan! Tähän Ahvenen kalastukseen suunnattuun kalastussettiin kuuluu laadukkaat ja kestävät Okuma Pro Crank -avokelavapa, Abu Garcia Max STX -avokela ja Ruhtless 4-Braid -kuitusiima!

OKUMA Pro Crank 249cm 5-15g -avokelavapa on moderniin ahvenen heittokalastukseen kehittetty suomalaista suunnittelua oleva vapa. Tämä tyylikäs ahvenvapa tarjoaa todellista tunnokkuutta ja keveyttä kalastukseen, jonka vuoksi sillä on nautinto heittää pitkälle ja vaivattomasti myös heikommin lentäviä vieheitä, kuten keveitä ahvenvaappuja. Pro Crank sopii monipuoliseen ahvenen kalastukseen ja sillä heittää crankbaitit, perinteiset ahvenvaaput, lipat, pienet spinnerbaitit ja toki myös tavanomaiset jigit. Nopeatoiminen 30ton hiilikuituaihio välittää hennoimmatkin tärpit ja pehmeä kärki pitää venkoilevan ahvenen erinomaisesti kiinni. Laadukkaasta EVA-kahvasta on mukava pitää kiinni ja kahva tarjoaa hyvän pidon myös märissä käsissä.

ABU GARCIA Max STX -avokela tarjoaa todellista suorituskykyä ja kestävyyttä! Moderni muotoilu ja toimivat yksityiskohdat.

RUTHLESS 4-Braid -kuitusiima on neljästä PE-kuitusäikeestä punottu, venymätön kuitusiima, joka omaa vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisen vetolujuuden ja hankauskestävyyden. Ruthless kuitusiimat on suunniteltu erityisesti jigikalastukseen ja ne soveltuvat käytettäviksi sekä avokeloissa, että hyrräkeloissa.

Ruthless kuitusiimojen laatu on varmistettu Ruthless Fishing Teamin toimesta koekalastamalla siimoilla läpi koko kalastuskauden 2019.

  • Väri: Kirkkaan vihreä
  • Puolakoko: 115 metriä