Osastot

Valitse tuotemerkki:

BLIZZARD BAITS Arctic Frog 20 -haukijigi

10,90

Blizzard Baits Arctic Frog 20 -haukijigi ratkaisee hauen keväisen kutukalastuksen haasteet rantamatalikossa ja nostaa offset -tartutusprosenttia reilusti muihin markkinoiden kumeihin verrattuna.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Ainutlaatuiset, mystisen tehokkaat ja varmasti toimivat kotimaiset Blizzard Baits haukikumit saatavilla! Arctic Frog 20 mahdollistaa kalastuksen rantamatalissa, kaislikoiden sisässä ja vitaikoissa sekä helpottaa Offset koukun käyttöä ja nostaa koukutusprosenttia reippaasti. Se on täsmäaseesi, kun kaislikossa suhisee!

 • Paino 50 g
 • Pituus 20cm
 • 2024 uutuus värit Glow Lime ja Old Rusty

Korkea koukutusprosentti on saatu matalalla 2cm profiililla sekä vatsa-slotin syvyydellä, joka yltää rungon puoliväliin saakka. Suomen markkinoilla on rajallinen valikoima toiivia offset-haukikumeja hyvällä koukutusprosentilla. Tämä on yllättävää, sillä järvemme ovat reheviä ja merellä kalastus tapahtuu usein kaislikoissa, jonne kumilla ja perus-rigillä ei ole asiaa.

Vahva suositus Live-kalastukseen; Runko näkyy helposti keilassa, muotoilu edesauttaa liikettä pudotuksessa ja hitaassa kelauksessa, heitettävyys on erinomainen. Yksikoukkuisella rigillä Frogi kiinnostaa välillä hauen lisäksi myös muita petokalojamme.

Valmistettu Suomessa

Suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun käsityönä Pellossa, Tornionjoen rannalla. Jokainen tuote valetaan, maalataan ja koeuitetaan. Uusien tuotteiden tarina on alkanut kohdatusta ongelmasta, johon ei ole markkinoilla hyvää ratkaisua.

“Blizzard Baits suurhaukituotteet suunnitellaan, testataan ja valmistetaan käsityönä arktisissa olosuhteissa Suomen Lapissa. Meille tärkeintä on tuotteiden toimivuus ja laatu. Ne toteutuvat tinkimättömän testauksen ja käsityön kautta. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja käytännönläheisiä ratkaisuja. Olemme onnekkaita, sillä ympärillämme ovat Lapin mystiset haukivedet. Testikalastamme tuotteita kahden miehen tiiminä Länsi-Lapin alueella ja Saaristomerellä. Nuoresta iästämme huolimatta hauenkalastuskokemusta on yhteensä 30 vuotta. Vieheemme ovat tuottaneet hyviä tuloksia ja haluamme niiden avulla tuoda hienoja suurhauki-elämyksiä Suomen hauenkalastajille.” –Blizzard Baits

Jigien säilytys

Pehmeät muovit, esimerkiksi pakkausmuovit reagoivat materiaaliin, joten jigeä on suositeltavaa pitää erillään kaikenlaisista pehmeistä muoveista. Tavalliset kovasta muovista valmistetut vieherasiat sopivat Blizzard Baits jigien säilytykseen, mutta jigi-materiaalien erojen vuoksi eri merkkiset jigit tulisi säilyttää ainakin omissa lokeroissaan, jotta jigit eivät tarttuisi toisiinsa kiinni ja jotta värit eivät tarttuisi jigeistä toisiin. Etenkin valkoiset ja vaaleat jigit on suositeltava säilyttää omassa lokerossa erillään sekä värikkäistä että muun merkkisistä jigeistä.

Blizzard Baits järjestää arvontoja kaudella 2024 – Kalasta Blizzard Baits haukikumilla ja jaa saaliskuva Instagramissa 1.4.2024-30.6.2024! Lue arvonnasta lisää tuotekuvista.

 • Saaliskuvassa tulee näkyä kala ja haukikumi
 • Käytä julkaisussa hashtag #bbcatch1
 • Tägää kuvaan @blizzard_baits
 • Arvonta tapahtuu 01.07.2024 klo 20:00
 • Päävoiton arvo noin 900€
 • Jokainen eri kalakuva on uusi arpa
 • Kalan lajilla ja koolla ei ole väliä
 • Instagram tilin tulee olla julkinen

Myös toinen arvonta tulossa 01.09.2024 – 30.11.2024.