Osastot

Valitse tuotemerkki:

JACK WOLFSKIN Athmos Shape 24 -reppu

149,00

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): 4064993639995 Osastot: , ,

Laadukas ja minimalistinen Jack Wolfskin Athmos Shape 24 -reppu on suunniteltu kevyeksi, kestäväksi ja mukavaksi, ollen täydellinen päiväreppu päiväpistoille niin kalastusreissuille kuin kaikkeen ulkoiluun!

Innovatiivinen AEROSHAPE -selkäjärjestelmä on hyvin tuulettuva ja tekee repusta erittäin miellyttävän kantaa. Selkäjärjestelmässä on selkärankaa myötäilevä S-muotoilu, joka takaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden sekä liikkumisvapauden. Selkäosassa on EVA-pehmuste, jonka suuret tuuletusaukot parantavat ilmastointia. Vyötärölle tuleva vyö  tukee repun kantamista ja se on myös pehmustettu kevyesti, joka lisää käytön mukavuutta. Repun innovatiivisessa yksiosaisessa rakenteessa on lisäksi etuna tuotannosta aiheutuvan jätteen minimoiminen. Verkkokangas on täysin kierrätettyä, kuten myös päämateriaali ja vuori.

Repussa on tilava päätasku, jonka sisällä erillinen osio juomaletkulle ja nestepussille. Juomaletkulle suunniteltu suuaukko yläosassa. Tähän taskuun menee tarpeen vaatiessa myös kannettava tietokone. Repussa on kaksi ulkotaskua, joista suuremman sisällä lisäksi kaksi pienempää taskua. Pehmustetussa vyössä oikealla puolella on joustava vetoketjullinen verkkotasku. Repun molemmin puolin on verkkotaskut esimerkiksi juomapullolle tai termarille sekä kiritykset, jotta juomat pysyvät tukevasti kiinni kovassakin tahdissa. Lisäksi repun alaosasta vetoketjullisesta taskusta löytyy sadesuoja, jonka saa sateen yllättäessä nopeasti puettua repun päälle.

  • Vaellusreppu vaellukseen ja päiväretkille
  • Erittäin kevyt, paino 770g
  • Tilavuus 24 L
  • Mitat 50 x 27 x 25 cm
  • bluesign® sertifioitu
  • PFC -vapaa
  • Valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, 100% polyamidi