Osastot

Valitse tuotemerkki:

MORA ICE Easy -jääkairojen teräpalat

25,9029,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Mora Ice -jääkairojen teräpalat ovat helppo vaihtaa uusiin vaikkapa jäällä vahingon sattuessa, joten pilkkipäivä ei mene pilalle vaikkapa kiveen porauksen seurauksena. Tarvitset repun taskuun vain vaihtoteräpalapaketin ja 8 mm lenkkiavaimen.

Mora Ice Easy -teräpalat on valmistettu ruotsalaisesta, korkealaatuisesta teräksestä. Tämän vuoksi ne ovat erittäin terävät ja pysyvät terävänä kauan.

Kotimainen Mora Ice Easy -jääkaira on nimensä veroisesti helppo, konstailematon jääkaira. Pilkille pitää päästä silloin kun aurinko paistaa ja reikien tulee syntyä helposti.

  • Mora Ice Easy -jääkairassa on vaihdettavat suorat teräpalat. Teräpalat valmistetaan erikoiskoneella, korkealaatuisesta teräksestä. Teräpalat ovat helpot ja nopeat vaihtaa myös jäällä, jolloin terävät varateräpalat pelastavat pilkkireissun, mikäli kaira osuu kiveen. Varaa reppuun varateräpalat ja lenkkiavain.
  • Mora ICE Easy -jääkairan varsi on teleskooppinen, joten kairan kokonaispituus on säädettävä kairaajan mieltymysten ja koon mukaisesti. Lisäksi säädettävän pituuden ansiosta karia pakkautuu pieneen tilaan kuljetusta varten.
  • Mora Ice -kairojen veivit on tehty putkesta, joten ne ovat kevyitä ja jäykkiä. Kahvat ovat ergonomisesti muotoiltu ja ne tukevat kättä alhaalta päin. Mora Ice -jääkairojen kahvat on laakeroitu, eli ne pyörivät kevyesti ja näin tehostavat kairaamista. Veivin lukitus tapahtuu ergonomisella, suurikokoisella siipimutterilla, josta saa tukevan otteen.
  • Mora ICE -jääkairoihin on saatavana kattava valikoima lisäosia, joiden avulla voit lisätä kairan käytettävyyttä. Saatavana on mm. teriä, teräpaloja, teräsuojia, moottorikairasovitteita, jne.