Osastot

Valitse tuotemerkki:

NILS MASTER Invincible Shallow

15,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

NilsMaster Invincible Shallow on matalauintinen vaappu, joka sopii kalastamiseen etenkin matalikoilta tai pinnan tuntumasta. Invincible Shallow -vaappu ui erityisen herkullisella tavalla ja sille on ominaista hyvin laaja pyrstöliike, mikä houkuttaa etenkin kuhaa. Halutessasi voit käyttää Shallow-mallia myös takilan ja painon kanssa.

Perinteiset puurunkoiset Nils Master Invincible Shallow -vaaput valmistetaan käsityönä Suomessa ja niiden rungoissa käytetään sertifioitua balsapuuta. Kaikki Nils Master vaaput on koeuitettu ja säädetty perusuinnille ennen pakkausta, mutta voit halutessasi kevyesti säätää vaapun uintia sen nokkalenkistä. Varo kuitenkin vääntämästä muovista uintilistaa. Kalastuksen jälkeen on myös hyvä antaa puurunkoisen vaapun kuivua ilmavasti.

Shallow-mallin vakiokoukkuina toimivat ranskalaisen VMC:n laadukkaat ulkoväkäselliset BN-koukut: VMC 8570 Barbarian Outbarb. VMC 8570 BN -kolmihaarakoukku on Barbarian® muotoiltu koukku, mikä tekee siitä erittäin kestävän, eikä koukku suoristu helposti. Tämä tuo vähemmän karkuutuksia ja paremman lävistyskyvyn.

  • Vaapun koko 12 cm ja paino n. 13 g