Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

PURHU Iso Kepponen kevennetty tasapainopilkki

19,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

PURHU Iso Kepponen on erittäin pitkän liu’un omaava tasapaino suuren ahvenen, kuhan, taimenen ja hauen kalastukseen. Tämä tasapaino hakee kalat reiälle suurelta alueelta, kun sitä uittaa rivakoilla miehen mittaisilla vedoilla reilusti irti pohjasta. Värisytettäessä tasurin kyljet vilkkuvat viehkeästi. Petokaloja houkuttava muikun silhuetti toimii vastustamattomana, luonnollisena ärsykkeenä ja kalastavuus saa loppusilauksen monipuolisesta väri- ja pintaratkaisuvalikoimasta. Tasapainoissa on käytetty laadukkaita VMC-koukkuja.

  • Paino 18g
  • Pituus 102mm
  • Koukut: Sinkityt VMC

Kuore – Hieman siniseen taittavan suomutuksen tukena toimii suomujen väleistä heijastuvat hologrammifolion sävyt. Kylkiin on lisäksi lisätty iskuärsykkeiksi kultapronssiset evät sekä vatsan punaiset iskualueet. Selkäväri on vihreänruskea kuoreväritys.

Muikku – Luonnonmukainen kuosi höystettynä punaisilla ärsykkeillä kiduskansien alta sekä mahasta. Kiduskaarien tasaiset foliopinnat heijastelevat kirkkaasti hopeaa ja kylkien kuviointien alta pilkehtii hologrammifolion eri sävyjä. Evissä on näkyvissä lisäksi violettiin ja punaiseen taittavia sävyjä. Selkävärinä toimii musta.

Ahven  – Perinteinen väri kalalle sekä kalastajalle. Petokalojen ravintopaletti täydentyy luonnonmukaisella ahvenkuosilla, jossa on lisäksi kyljen viehkeä metallikiilto. Värin alta löytyy myös hologrammifolio. Selkävärinä on luonnollisesti musta.

Purhu Kepponen -tasapainot
Purhun tasapainopilkkien valmistuksessa tietokonemallinnus yhdistyy tehokkaasti perinteisiin valumenetelmiin sekä sisärungon että keventeen osalta. Tästä johtuen runkojen painotukset ja symmetriat sekä tuotetut sarjat ovat poikkeuksellisen tarkkoja ja tasalaatuisia.

Paino Ei saatavilla/-tietoa