Osastot

Valitse tuotemerkki:

PILKKIPAJA Lastu Tasapaino

14,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Lastu tasurit ovat kotimaista käsityötä parhaimmillaan. Lastu on Pilkkipajan suosituin pilkki ja valikoimasta nyt Lastun kaikki herkullisimmat värit!

PILKKIPAJA Lastu Tasapaino on ahvenen pilkintään suurten järvien selkävesille suunniteltu tasapainopilkki joka on valmistettu suomalaisia tasapainopilkinnän perinteitä kunnioittaen laadukkaista materiaaleista.

Lastu tasuri ui parhaiten vaihtelevalla voimakkuudella suoritetuin terävin pikku nypyin, joka vedolla eri suuntaan vinkeästi ponkaisten, ihankuin pedolta karkuun pyrkivä haavoittunut täkykala. Välillä voi pilkkiä väristellä pelkästään paikallaan jolloin monesti kalat haukkaavat karvaperän syvälle kitaansa.

Malli antoi kaudella -21 vahvat näytöt toiminnastaan ympäri Suomen. Lastu on tuonut jään päälle lukemattoman määrän ahventa, kuhia, taimenia sekä kevätjäillä pohjoisessa myös harjuksen pilkinnässä todettu toimivaksi. Pituutta Lastulla on kokomitalta 65mm ja painoa 10grammaa. Lastu ui parhaiten 0,22-0,25mm monofiilisiimalla tai 0,15-0,17mm kuitusiimalla, tuntuma on pilkinnnässä tärkein.

Kuore värit

  • Superkuore on Lastun uutuusväri kaudelle 2023 – Tämä kuoreväri on Keski-Suomen järvillä loistavasti toiminut. Tiettyyn väriin sävytetty kellertävä maha on saanut monet kookkaat ahvenet iskemään kun tämä ui tarjolle!! Suosittelemme. Värin on ideoinut Joel Kangas jyväskylästä ja väri on ollut erittäin toimiva.
  • Hilekuore – Perinteinen hilekuore väri, maha hailakan vaalea
  • Foliokuore – Maha hailakan vaalea, selässä kuoresävy ja päällä hieman kameleonttia joka näkyy eri valossa kääntäessä, kuin oikean täkykalan selässä välähtäen
  • Keltakuore – Hilepohjainen kuoreväri vaalean oliivilla selällä

Muikku värit

  • Hilemuikku valkealla mahalla ja Hilemuikku keltaisella mahalla – Perinteiset muikkuvärit, joiden selässä suomukuvio kameleonttivärillä
  • Mustikkamuikku on mustikkainen versio foliomuikusta, jossa koko muu runko selkää lukuunottamatta on puhdasta aavistuksen eläväkuvioista foliota, kirkkaiden vesien kuningasväri joka on kookkaiden ahventen mieleen.