Osastot

Valitse tuotemerkki:

RUTHLESS Orka Small Fish

3,904,90

Laadukas ja kalastava Ruthless Orka Small Fish talvi- ja kesäkalastukseen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

RUTHLESS Orka Small Fish on suuren suosion saavuttanut huippulaadun jigi! Kalanpoikasta imitoivat Orka Small Fish jigit ovat osoittautuneet jigikalastuksessa todelliseksi täsmäaseiksi silloin, kun petokalat saalistavat rantojen tuntumaan ja virtapaikkoihin kerääntyneitä kalanpoikasparvia.

Ruthless Ice Jig Head pilkkipää toimii erinomaisesti käytettynä mm. Orka Small Fish jigien kanssa sekä talvella avannosta kalastettaessa, että avovesillä veneestä pilkittäessä.

Tähän jigiin sopii erinomaisesti myös Ruthless Slim Keeper Jig Head jigipää, joka ei riko jigiä ja jigi pysyy näin ollen paljon pidempään käyttökelpoisena!

Orka Shad Small Fish 3cm, 6kpl/pkt: Kalanpoikasta imitoiva 3 cm pituinen Orka Small Fish mikrojigi on osoittautunut ahvenen jigikalastuksessa todelliseksi täsmäaseeksi silloin, kun ahvenet saalistavat rantojen tuntumaan ja virtapaikkoihin kerääntyneitä kalanpoikasparvia. Small Fish on tehokkaimmillaan käytettynä yhdessä kevyen mikrojigipään kanssa tai pohjapainojigauksessa (drop shot). Talvikaudella Small Fish toimii erinomaisesti pilkkijiginä pienen jigipään tai volframimormuskan kanssa. Pakkauskoko: 6kpl/pkt Orka Small Fish 3 jigiin sopii parhaiten 6# tai 4# koon Ruthless Slim Keeper jigipää.

Orka Shad Small Fish 5cm, 5kpl/pkt: Small Fish 5cm on tehokkaimmillaan käytettynä yhdessä kevyen jigipään kanssa tai pohjapainojigauksessa (drop shot). Vaikka Small Fish on rakenteeltaan siro ja pienikokoinen, kalastaa se myös suurikokoisia ahvenia ja toutaimia tehokkaasti. Pakkauskoko: 5kpl/pkt. Orka Small Fish 5 jigiin sopii parhaiten 2# koon Ruthless Slim Keeper jigipää.

Orka Shad Small Fish 7cm, 4kpl/pkt: Small Fish 7cm on tehokkaimmillaan käytettynä yhdessä kevyen jigipään kanssa tai pohjapainojigauksessa (drop shot). Vaikka Small Fish on rakenteeltaan siro ja pienikokoinen, kalastaa se myös suurikokoisia ahvenia ja toutaimia tehokkaasti. Pakkauskoko: 4 kpl/pkt. Orka Small Fish 7 jigiin sopii parhaiten 1/0 tai 2/0 koon Ruthless Slim Keeper jigipää.

Orka Shad Small Fish 10cm, 4kpl/pkt: Orka Small Fish 10cm on tehokkaimmillaan käytettynä Slim Keeper tai Stand Up jigipään kanssa tai pohjapainojigauksessa (drop shot). Vaikka Small Fish 10 on rakenteeltaan siro, kalastaa se myös suurikokoisia petokaloja tehokkaasti, sillä suuret petokalat syönnöstävät usein kalanpoikasparvissa. Talvikaudella Small Fish 10 toimii erinomaisesti pilkkijiginä Ruthless Ice Jig Head jigipäähän yhdistettynä. Petokalat eivät voi vastustaa siiman päässä herkullisesti väreilevää suupalaa ja iskevät jigiin lujaa. Pakkauskoko: 4 kpl/pkt. Jigiin sopiva koukkukoko: 2/0