Osastot

Valitse tuotemerkki:

SAVAGE GEAR SG4 -avokelavapa

119,00129,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Savage Gearin myydyimmät SG4 avokelavavat ovat kovaa käyttöä kestäviä, upealla designilla varustettuja vapoja aktiiviselle kalastajalle!

Savage Gear SG4 -avokelavapa tarjoaa laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn! Vavat ovat todella tasapainoisia, tunnokkaita ja tarkkoja, ja vapasarjasta löytyy malli jokaiseen makuun. Kaikki vavat toimitetaan vavan väriin sointuvassa maastonvihreässä vapapussissa. Matkailuun soveltuva ja pieneen tilaan menevä 4-osainen Light Game matkavapa toimitetaan lisäksi kovassa vapalaukussa.

Aihio on huippukestävä, voimakas ja suorituskykyinen, ja se on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta 30T Toray hiilikuidusta, DuraCoat Matte viimeistelyllä. Aihio on varustettu korkealaatuisin viimeisimmän teknologian komponentein, kuten mm. Coil Control Guide -vaparenkailla, Seaguide -kelakiinnikkeellä ja DLRS (Double Lock Reel Seat) -tuplalukituksella sekä Duragrip 70 EVA -kahvalla, joka ergonomisesti muotoiltu ja josta saa erityisen mukavan otteen myös märillä käsillä.

T/C Finezze Specialist on hienosäädetty Texas ja Carolina rigeille. Vapa on erinomainen myös muille kalastustekniikoille, kaikenlaisille pehmeille ja koville vieheille. Erityisen kevyt ja täydellisesti tasapainoitettu ja voimakas vapa on varustettu nopealla ja extra-nopealla toiminnalla ja vavassa on hieman herkempi kärki, joka parantaa vieheen hallintaa ja tärppi tuntumaa.

  • T/C Finezze Specialist 7′  / 2.13m / Fast / 7-21g / ML – 2-osainen

Light Game on kevyt ja täydellisesti tasapainoitettu ja varustettu optimaalisella tunnokkuudella sekä nopealla, anteeksiantavalla toiminnalla, mahdollistaen kalan väsytyksen ilman siiman katkeamisen tai kalan karkuutuksen vaaraa. Vapa on suunniteltu erityisesti pienillä ja keskikokoisilla vieheillä kalastukseen. Täydellinen pienille jigeille, crankeille, lipoille, lusikoille, twitch vieheille ja Carolina rigeille.

  • Light Game 7’7″  / 2.31m / Extra Fast / 7-22g / MML, 7’1″  / 2.15m / Fast / 5-18g / L – 2-osainen
  • Light Game 7’1″  / 2.15m / Fast / 5-18g / L – Travel / matkailu 4-osainen + mukana kova vapalaukku (pituus 62cm)

Medium Game on suunniteltu keskikokoisille vieheille. Vapa on täydellisesti tasapainoitettu ja varustettu optimaalisella tunnokkuudella sekä nopealla, anteeksiantavalla toiminnalla, mahdollistaen kalan väsytyksen ilman siiman katkeamisen tai kalan karkuutuksen vaaraa. Täydellinen pehmovieheille, vaapuille, lipoille, spinnereille, twitch vieheille ja Carolina rigeille.

  • Medium Game 6’6″  / 1.98m / Fast / 7-23g / ML – 2-osainen
  • Medium Game 8’3″  / 2.51m / Fast / 7-25g / ML – 2-osainen

Power Game on tehty suurilla vieheillä kalastukseen. Täydellisesti tasapainoitetussa vavassa on optimaalinen tunnokkuus voimakkkaalla  ja nopealla moderate-fast toiminnalla, joka auttaa raskaampien vieheiden käsittelyssä ja kookaampien kalojen väsytyksessä ilman kalan karkuutusta tai siiman katkeamista. Erinomainen kookkaille vieheille, swimbaiteille, spinnerbaiteille ja jerkeille.

  • Power Game 8′  / 2.43m / Moderate-Fast / 35-100g / H – 2-osainen

Saatavilla myös SAVAGE GEAR SG4 BC -hyrräkelavapa

Eikö etsimääsi löytynyt vaihtoehdoista? Kaikki mallit ovat tilattavissa kauttamme ja voit kysyä saatavuutta [email protected]