Osastot

Valitse tuotemerkki:

SAVAGE GEAR SG4 -hyrräkelavapa

119,00129,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Savage Gearin myydyimmät SAVAGE GEAR SG4 BC -hyrräkelavavat ovat kovaa käyttöä kestäviä, upealla designilla varustettuja vapoja aktiiviselle kalastajalle!

Savage Gear SG4 -hyrräkelavapa tarjoaa laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn! Vavat ovat todella tasapainoisia, tunnokkaita ja tarkkoja, ja vapasarjasta löytyy malli jokaiseen makuun. Kaikki vavat toimitetaan vavan väriin sointuvassa maastonvihreässä vapapussissa.

Aihio on huippukestävä, voimakas ja suorituskykyinen, ja se on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta 30T Toray hiilikuidusta, DuraCoat Matte viimeistelyllä. Aihio on varustettu korkealaatuisin viimeisimmän teknologian komponentein, kuten mm. Coil Control Guide -vaparenkailla, Seaguide -kelakiinnikkeellä ja DLRS (Double Lock Reel Seat) -tuplalukituksella sekä Duragrip 70 EVA -kahvalla, joka ergonomisesti muotoiltu ja josta saa erityisen mukavan otteen myös märillä käsillä.

T/C Finezze Specialist on hienosäädetty Texas ja Carolina rigeille. Vapa on erinomainen myös muille kalastustekniikoille, kaikenlaisille pehmeille ja koville vieheille. Erityisen kevyt ja täydellisesti tasapainoitettu ja voimakas vapa on varustettu nopealla ja extra-nopealla toiminnalla ja vavassa on hieman herkempi kärki, joka parantaa vieheen hallintaa ja tärppi tuntumaa.

  • T/C Finezze Specialist 7′  / 2.13m / Fast / 7-21g / ML – 2-osainen

Power Game on tehty suurilla vieheillä kalastukseen. Täydellisesti tasapainoitetussa vavassa on optimaalinen tunnokkuus voimakkkaalla  ja nopealla moderate-fast toiminnalla, joka auttaa raskaampien vieheiden käsittelyssä ja kookaampien kalojen väsytyksessä ilman kalan karkuutusta tai siiman katkeamista. Erinomainen kookkaille vieheille, swimbaiteille, spinnerbaiteille ja jerkeille.

  • Power Game 7’3″  / 2.21m / Moderate Fast / 70-130g / XH – 2-osainen
  • Power Game 8’6″  / 2.59m / Moderate Fast / 70-150g / 3XH – 2-osainen

Saatavilla myös Savage Gear SG4 -avokelavapa

Eikö etsimääsi löytynyt vaihtoehdoista? Kaikki mallit ovat tilattavissa kauttamme ja voit kysyä saatavuutta [email protected]