Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

SHIMANO Yasei Pike -hyrräkelavapa

239,00 107,55

HUIPPUTARJOUS!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Shimano Yasei Pike on suunniteltu nimensä mukaisesti vain ja ainoastaan hauen kalastukseen. Vapa on rakennettu HPC100-korkeapainehiilikuidun ja Biofibre-kuidun seoksesta, ja se on varustettu Fuji K-Type Alconite -renkailla, mikä tuo tyyliä ulkonäköön ja ehkäisee siiman sotkeutumista renkaisiin.

Kalastus Shimano Yasei Pike -vavalla tuntuu helpolta ja sujuvalta, koska aihio heittää vaivatta kaikki yleisimmät haukivieheet kuin itsestään ja tarkasti. 250 cm pitkä vapa on uskomattoman kevyt ja saa paatuneenkin hauenkalastajan huokaisemaan ihastuksesta. Aihion pituus tekee kalan kontrolloimisen helpommaksi lähellä venettä. Kokotoimisen aihion avulla saat välitettyä vavan liikkeet helposti uistimelle, ja pystyt reagoimaan välittömästi kalan iskuun. Kokotoimisuuden ansiosta saat myös syöksyvän tai päätään heiluttavan suurhauen
pysymään koukuissa.

Aktiivikalastaja, mihin käyttötarkoitukseen Sinä ostat vapasi? Onko käytössäsi ”yleisvapa”, jolla jerkkaat, jigaat ja heität meritaimenet? No ei todellakaan! Aktiivikalastaja hankkii vavat ajatellen tiettyä käyttötarvetta, kalastustekniikkaa tai kalalajia. Juuri tähän perustuu Shimano Yasei ja Yasei Red -vapojen idea. Shimano Yasei -sarjat koostuvat aktiivikalastajalle tarkoitetusta vavoista, jotka on suunniteltu vain yhtä ja tiettyä kalastustyyliä varten. Parasta tässä on se, ettei Sinun tarvitse etsiä oikeaa vapaa yrityksen ja erehdyksen kautta jokaiseen kalastustyyliin, vaan voit keskittyä kalastukseen.

Shimano Yasei -sarjan vavoille yhteisiä ominaisuuksia ovat (ellei vapakohtaisesti ole muuta mainittu):

  • Tehokkaan oloinen, vesille sopiva musta-valkoinen ulkonäkö
  • HPC 100 -hiilikuidusta ja Biofibre -kuidusta valmistettu solakka, jänteävä ja erittäin kevyt aihio
  • Laadukkaat Fuji Stainless Steel Alconite -vaparenkaat
  • Carbon Woven Tube (screw down) -kelakiinnike
  • Power Cork -kahvat
  • Kahvassa mahdollisuus käyttää Balance Weight -tasapainotuspaloja (saatavissa erillisenä tuotteena)
  • Laadukas kangaspussi
PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SHIMANO Yasei Pike -hyrräkelavapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *