Osastot

Valitse tuotemerkki:

Viehelajitelma Kuha Vetouistelu

29,90

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): VIE6 Osastot: ,

Viehelajitelma Kuha Vetouistelu sisältää huippuvaappuja kuhalle toimivissa väreissä! Lajitelman vieheet edulliseen yhteishintaan!

  • Rapala Scatter Rap Minnow, 11cm/6g, väri Hologram Flake Silver: Vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen. Rapala Scatter Rap Minnow -vaapulla on solakka, muikkumainen (minnow) runko. Potkiva ja kylkiä kiertävä uintiliike, johon yhdistyy puolelta toiselle haku (scatter). Rapala Scatter Rap Minnow’n ainutlaatuinen, t-o-d-e-l-l-a herkkäliikkeinen runko on Vääksyssä muotosorvattu. Runkomateriaalina käytetty viljelty balsa on erikseen Rapalalle kasvatettu ja valittu. Premium Black Nickel VMC® -koukut. Rapala Fishing Clubin ja suomalaisten kilpauistelijoiden testikalastuksissa Scatter Rap Minnow keräsi erityisesti kuhia ja taimenia. Myös kilo-kokoluokan ahvenia esiintyi testipalautteissa.
  • TUMEfishing Tume-vaappu 12cm, erikoisväri: Epäsymmetrisesti muotoiltu loistava yleisviehe kuhan ja hauen vetouisteluun. Kourulevyisenä se sukeltaa reiluun kahteen metriin ja sen uinti on pientä potkua ja voimakkaasti kylkien heiluttamista, vauhdin kasvaessa hakuakin löytyy. Malli on erityisesti kuhan mieleen. Kourulevyllä vaappu ei sukella kovin syvälle, joten se on omiaan kalastaessa matalissa vesissä tai painojen kanssa syvemmällä. Vaapussa on hyvät säätömahdollisuudet; voit säätää uintia joko nokkalenkistä tai uintilevystä varovasti taivuttamalla. Mallilla on saatu useita yli 10kg haukia sekä yli 5kg kuhia. Kainuulaista käsityötä.
    Kautta maailman kalastajat tuntevat Nils Master Invinciblen nimen ja muodon. Vaapun jäljittelemätön uintiliike ja tehokkaat väriyhdistelmät ovat sen pyytävyyden salaisuuksia. Invincible on 1960-luvulta asti ollut yksi menestyneimmistä vieheistä. Suomessa suurimmat hauet saadaan vuosi toisensa jälkeen juuri Invinciblellä. Pienemmät Invinciblet soveltuvat hyvin taimenkoskille tai kirjolohilammille soutu-uisteluun. Sopii kuhan uisteluun hitaammassa vauhdissa. Uintisyvyys: 4m. Varustettu laadukkailla VMC Barbarian 3-haarakoukuilla.
  • JESSE Vaappu 11cm/13g, väri 09: Suositun ja erittäin tehokkaan kuhavaapun Jessen ”satula” uintilevy saa aikaan yllättäviä ja kaloja houkuttelevia pyrähdyksiä. Liikkuvat kuulat rungossa saavat aikaan rämisevän äänen sekä lisäominaisuuksia uintiliikkeeseen. Mustad UltraPoint, extra strong, kemiallisesti teroitetut kolmihaarakoukut.
Paino 0,058 kg
Mitat 18 × 6 × 3 cm