Osastot

Valitse tuotemerkki:

MAUI JIM Onshore

285,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

MAUI JIM Onshore -aurinkolasit tarjoavat täydellistä suojaa, käyttömukavyyden ja kestävyyden pitkiin kalastuspäiviin merellä, järvellä ja joella, sekä kaikkeen vapaa-aikaan. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Linssit antavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle, sekä suojaavat silmiä koukuilta. Aurinkolasien suorakaiteen muotoiset kehykset tyylikkäällä retro -ilmeellä istuvat parhaiten suurikokoisille kasvoille. Lasit täydentävät hienosti hienosti neliön ja ovaalin -muotoisia, sekä pitkiä kasvoja.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
 • Kehys: Nailon
 • Malli: Wrap
 • Koko: Large
 • Sarana: Jousisarana
 • Linssin leveys: 58mm
 • Linssin korkeus: 42mm
 • Nenäkaari: 18mm
 • Nenäsilta: Kiinteä satula-silta, jossa upotetut kumiset nenätyynyt, jotka lisäävät mukavuutta
 • Aisa: 145mm
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina/säilytyspussi
 • Saatavilla olevat mallit: Chocolate Fade kehys & HCL® Bronze linssi, Olive Stripe Fade kevys & MAUIGreen® linssi, Blue Black Stripe Fade kehys & Blue Hawaii – linssi, Gloss Black & Neutral Grey linssi

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot MAUI JIM Onshore aurinkolaseissa:

HCL® Bronze – Monipuoliset, suurikontrastiset, lämminsävyiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen ja hyvin suosittu linssin väri Suomessa, kalastukseen, vaeltamiseen, autoiluun ja moottoripyöräilyyn.

Blue Hawaii – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

MAUIGreen® – Vihreä peilipinnoite tarjoaa tyylikkään uuden ilmeen, sekä saman uskomattoman värinparannuksen ja selkeyden kuten kaikki muut Maui Jim-linssit.

Neutral Grey – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses