Osastot

Valitse tuotemerkki:

MAUI JIM Southern Cross

265,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Maui Jim Southern Cross aurinkolasit sopivat kalastukseen ja kaikkiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Uusi ajaton suorakulmainen kehyksen malli istuu erinomaisesti ovaalin-, neliön- pyöreän- ja sydämenmuotoisille kasvoille. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Linssit antavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

  • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
  • Kehys: Nailon
  • Malli: Wrap
  • Sarana: Jousisarana
  • Linssin leveys: 63mm
  • Linssin korkeus: 44mm
  • Nenäkaari: 17mm
  • Nenäsilta: Kiinteä satula-silta, jossa upotetut kumiset nenätyynyt, jotka lisäävät käyttömukavuutta
  • Aisa: 120mm
  • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Southern Cross aurinkolaseissa:

Neutral Grey – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

HCL® Bronze – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

MAUIGreen ™ – Vihreä peilipinnoite tarjoaa tyylikkään uuden ilmeen, sekä saman uskomattoman värinparannuksen ja selkeyden kuten kaikki muut Maui Jim-linssit.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses