Osastot

Valitse tuotemerkki:

VÄRE PILKKI Saku Liukuri -pystypilkki

9,9010,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

VÄRE PILKKI Saku Liukuri -pystypilkki – Aidot ja alkuperäiset Väre pilkit tehdään Uus-Värtsilässä pilkkimestari Päivi Purmosen toimesta. Väre pilkeissä yhdistyy erittäin korkea laatu, hyvä uinti ja korkea saalisvarmuus. Tästä syystä Väre pilkit ovat kilpapilkkijöiden erityisessä suosiossa.

Saku-Sakkeus 53mm kupari-hopea 

Sakkeus on 53 mm pitkä ja 5g painava hyväuintinen ja hyvin hakeva liukupilkki. Pilkin säätäminen on helppoa ja nopeaa. Ei tarvita erillisiä tapseja vaan pilkki liukuu siimassa kun tappeihin laitetaan silikoniputket.  Pilkin kaarevuutta pystyy säätämään taivuttamalla pilkkiä. Sakkeuksessa on samanvärinen keskiosa molemmilla puolilla pilkkiä. Esim. kupari-hopea pilkissä keskiosa on kuparin värinen ja siivet hopeaa.

Ukko-liukuri 87mm kupari-hopea 

Liukupilkki, joka on painoltaan 20 grammaa. Syvemmillä vesillä pilkki on painonsa vuoksi nopea.  Pilkin värissä on ilmoitettu ensin keskiosan väri ja sitten siipien väri. Hyvin hakeva pilkki, jonka kaarevuutta voi vähän säätää. Ukko-Sakussa on molemmilla puolilla keskiosa. Mukana on muoviputkea, joka pujotetaan siiman läpi ja painetaan pilkin ylätappiin ja sama tahdään alapuolella. Näin pilkki liukuu siimassa ja erillistä tapsia ei tarvita.