Osastot

Valitse tuotemerkki:

PURHU Salakka -vaappu

11,90

Purhu Salakka kelpaa kuhalle ja taimenelle! Purhu vieheet ovat suomalaista osaamista ja valmistettu kotimaisesti ja luontoystävällisesti biokomposiitista. Vieheet toimitetaan tyylikkäässä pahvipakkauksessa. Erinomainen lahjaidea!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Purhu Salakka -vaappu on luotu oikean salakan pohjalta ja sitä voidaankin pitää erinomaisena yleisvieheenä. Vaapun kapea ja korkea aihio tuo sopivasti epävakautta ja hyvää vastetta uintiliikkeeseen. Salakka vaapun ulkoasu on erittäin omaperäinen, sitä kuvaillaan jopa sarjakuvamaiseksi.

  • Pituus: 10 cm
  • Paino: 9 g
  • Valmistettu biokomposiitista
  • Kestävä, tyylikäs ja kalastava viehe

Purhu Salakka, kuha- ja taimenvaappu on muotoiltu petokalojen luontaisen ravinnon mukaan. Kymmenen sentin mittaisena viehe houkuttaa monenlaisia ja -kokoisia petokaloja. Tämän vaapun luonnonmukaisesti suomutetut värit on suunniteltu kynällä piirtämällä jokaista suomua myöten, mikä antaakin uistimelle luonnollisen, mutta omalaatuisen ilmeen. Salakkaa on saatavilla luonnollisista väreistä ärsykeväreihin, niin kylmään kuin lämpimäänkin veteen. Purhun suunnittelema satula- ja kielilevyn hybridi saa tämän kapean ja korkean vieheen vilauttelemaan peilaavia kylkiään viehkeästi. Salakka toimii sekä moottori että soutu-uistelussa, ja sitä pystyy käyttämään myös heittokalastuksessa esimerkiksi taimenta narratessa.

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Kaikki Purhu vaaput valmistetaan ekologisesti, ympäristö edellä -ajatuksella. Vaappujen valmistusmateriaali on biokomposiitti. Purhu vaaput ovat jopa 20-60 % ekologisempia käytettyjen materiaalien ja pienen materiaalihukan avulla, verrattuna muovi- tai puupohjaisiin vieheisiin. Materiaalit Purhu vaappuihin saadaan suurteollisuuden jätemateriaaleista. Tuotannon logistinen hiilijalanjälki on myös verrattain huikea. Viehetuotanto toteutetaan yhdessä paikassa omavaraisesti, sekä kierrätyspahvista valmistetut tuotepakkaukset tulevat Suomesta. Purhu vaappujen ideologiaa on myös ajatus siitä, että kaikki Purhu vaaput ovat premium-luokkaa, kestäen petokalojen kalastuksen ja sisältäen huippuluokan lohivieheiden ominaisuudet.

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa