Osastot

Valitse tuotemerkki:

PURHU Severi -vaappu

14,90

Kestävällä ja ottavaksi todetulla Purhun Severillä voi kalastaa monilla uistelunopeuksilla ja kaikissa virtaolosuhteissa! Purhu vieheet ovat suomalaista osaamista ja valmistuvat kotimaisesti ja luontoystävällisesti biokomposiitista. Vieheet toimitetaan tyylikkäässä pahvipakkauksessa. Erinomainen lahjaidea kalastajalle!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Purhu Severi -vaappu on suunniteltu lohen ja taimenen soutu-uistelua varten. Severi -vaapun runkopotku käynnistyy jo erittäin hennoista virran pyörteistä. Uinti on potkultaan monivivahteinen ja voimakas ja tihenee virran kasvaessa. Tämän ansiosta vaappua on mahdollista käyttää soutamisessa erilaisissa virtauksissa ja useilla eri nopeuksilla. Vaapun ominaisuutena on myös sen säädettävä uintisyvyys ja hakuherkkyys. Siksi Severi -viehe soveltuu pinnassa uiville nousulohille sekä paikallisemmalle asentokalalle.

  • Pituus: 7,5 cm
  • Paino: 7 g
  • Valmistettu biokomposiitista
  • Tornionjoen kalastajille Severi -vaapun tutkitusti tehokkaat värit: Helakka, Peto ja Tornio

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Kaikki Purhu vaaput valmistetaan ekologisesti, ympäristö edellä -ajatuksella. Vaappujen valmistusmateriaali on biokomposiitti. Purhu vaaput ovat jopa 20-60 % ekologisempia käytettyjen materiaalien ja pienen materiaalihukan avulla, verrattuna muovi- tai puupohjaisiin vieheisiin. Materiaalit Purhu vaappuihin saadaan suurteollisuuden jätemateriaaleista. Tuotannon logistinen hiilijalanjälki on myös verrattain huikea. Viehetuotanto toteutetaan yhdessä paikassa omavaraisesti, sekä kierrätyspahvista valmistetut tuotepakkaukset tulevat Suomesta. Purhu vaappujen ideologiaa on myös ajatus siitä, että kaikki Purhu vaaput ovat premium-luokkaa, kestäen petokalojen kalastuksen ja sisältäen huippuluokan lohivieheiden ominaisuudet.