Osastot

Valitse tuotemerkki:

BERKLEY Flex -jigilajitelma + PLANO 3600 ProLatch -vieherasia

32,90

Lajitelma kalastavia Berkley Flex jigejä ja laadukas Plano vieherasia edulliseen yhteishintaan!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

PLANO 3600 ProLatch -vieherasia ja Berkley Flex -jigilajitelma – Kokeile ja ylläty suuresta saaliin määrästä!

Lajitelmat 

  1. Jigilajitelma Flex 3-4″ (n. 7.5-10cm, Mallit: Flex Stoop, Flex Rib, Flex Cutt) / 30 kpl + Ball Head jigipäät 10kpl ( 5g, 7g, 10g)
  2. Jigilajitelma Flex 3.5-4″ (n. 8.5-10cm, Mallit: Flex Stoop, Flex Rib) / 30 kpl + Ball Head jigipäät 10kpl (10g, 15g)

BERKLEY Flex Stoop Shad -jigit ovat erittäin kalastavia ja laadukkaita jigejä, jotka kestävät käytössä normaalia pidempään. Läpikuultava ja kimaltava väritys houkuttelee saalistajat paikalle. Kokeile ja ylläty suuresta saaliin määrästä!

BERKLEY Flex Rib Shad -jigit ovat erittäin kalastavia ja herkkiä. Jigien läpikuultava ja kimaltava väritys houkuttelee saalistajat paikalle. Flex-sarjan jigit kestävät käytössä normaalia pidempään!

BERKLEY Flex Cutt Shad -jigit ovat erittäin laadukkaita ja pitkäikäisiä, sekä suosituimpia Berkleyn Flex-jigeistä. Flex Cutt-mallin jigi on erittäin kalastava ja herkkä. Jigissä on leikattu pyrstö, jonka ansiosta jigi ui tehokkaasti kaikilla nopeuksilla. Läpikuultava ja kimaltava väritys houkuttelee saalistajat paikalle. Flex-sarjan jigit kestävät käytössä normaalia pidempään!

PLANO Prolatch 2-3620 -Vieherasia

Ne aidot alkuperäiset, laadukkaat ja kestävät vieherasiat maailman johtavalta valmistajalta. Plano 3600 ProLatch -vieherasioissa on erittäin kestävät irrotettavat lukitussalvat, jotka toimivat ja kestävät. Laadukkaat materiaalit. Rasiassa on irtoseinämiä, joilla säädetään lokeromäärää. Lähes kaikki kalastuslaukut on mitoitettu aitojen Plano-rasioiden mukaisesti.

Jigien värit lajitelmissa vaihtelee