Osastot

Valitse tuotemerkki:

COAST HP7R Ladattava Taskulamppu

47,50

Vain 2 varastossa

Myymälässä saatavilla: 2

Tuotetunnus (SKU): 015286199065 Osastot: ,

COAST HP7R Ladattava Taskulamppu

Ammatti- ja aktiivikäyttäjän suosikki: voidaan käyttää joko tavallisilla paristoilla tai ladattavilla akuilla. Mukana 2 x ladattavat Lithium Ion -akkusarjat sekä 1 x AA alkaline paristosarja (Duracell). Akut voidaan ladata joko verkkovirralla, 12 voltin järjestelmästä tai USB-laturilla. Pitkä paloaika, jopa 33 h (lithium akuilla). Pitkän kantaman säädettävä optiikka: Long Range Focusing Optics ja valon Slide Focus -säätö kätevästi yhdellä kädellä. Alumiinirunko.

  • Long Range Focusing Optics
    Long Range Focusing Optics -säädettävän optiikan ansiosta voit helposti valaista ja tutkia lähellä olevia alueita reunasta reunaan tasaisen kirkkaalla valokeilalla, mutta myös todella kaukana olevia yksityiskohtia tarkan spotti-valon avulla. Spotti-valo ylettyy parhaimmillaan jopa lähes 700 metrin päähän (Coast HP314) ja lähivalolla voidaan parhaimmillaan näyttää halkaisijaltaan 2,3 metriä leveä valokeila 1,8 metrin etäisyydellä.
  • Flex Charge
    Coast Flex Charge -järjestelmän avulla voit ladata valaisimen mukana tulleet akut joko siten, että akut ovat valaisimen sisällä tai sen ulkopuolella. Lataamiseen voidaan käyttää joko AC/DC- tai USB-lähdettä. Coast Flex Charge -valaisinten mukana toimitetaan jokaiselle lataustyypille sopiva adapteri/muuntaja. Toisin sanoen, Coast Flex Charge -valaisimet voidaan ladata lähes missä tahansa paikassa, jossa virtaa vain on saatavilla!
  • Dual Power
    Coast Dual Power -valaisimet toimivat sekä tavallisilla alkaliparistoilla että erityisillä Coast-akuilla. Dual Power -valaisinten mukana toimitetaan sekä paristot että akut ja molemmille sopivat paristo/akkukotelot. Coast Dual Power -valaisimet ovat aina valmiina!

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

Malli Pituus Paino Valoteho Kantama Paloaika
Coast HP7R 15,55 cm 204,00 g 300 / 30 lm 352 / 111 m 7 h-33 h
  • Jos valaisimessa useita tehosäätöjä, arvot ilmoitettu max. valoteho / min. valoteho
Paino 0,9 kg
Mitat 22 × 15 × 8,7 cm