Osastot

Valitse tuotemerkki:

PURHU Viivi -vaappu

14,90

Purhu Viivi on 55cm pitkä, pintauintinen viehe, jossa on hakeva ja monivivahteinen uinti.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Purhu Viivi -vaappu on todella herkkäuintinen, pintauittoon tarkoitettu lohivaappu, erityisesti nousukalan narraamiseen. Tämä hieno ja elegantti vaappu toimii erinomaisesti myös taimenelle, harjukselle ja kirjolohelle. Viivi -vaappu on suunniteltu kalastukseen pinnan läheisyydessä, matalassa ja lämpimässä vedessä ja toimii parhaiten suvannoissa ja miedossa virrassa. Uistimen runkopotku on laaja ja viehe näyttää reilusti kylkiään. Viivi -viehettä on saatavilla uniikeissa väreissä, joissa erityisesti metallivärit on edustettuna.

  • Pituus: 5,5 cm
  • Paino: 5 g
  • Valmistettu biokomposiitista
  • Huippuviehe Tornionjoelle!

Viivi soveltuu hyvin kaikkien petokalojen yleiskalastukseen sekä heittämällä että hitaasti vetouistellen. Tällä vieheellä pystyy narraamaan kirjolohet, taimenet, harjukset, ahvenet ja hauet. Kirsikkana kakun päällä, Purhu Viivi on herkästi käyntiin lähtevä pintauintinen viehe nousulohiparvien kiusaamiseen soutu-uistellen.

Väri Malibu on osoittautunut erittäin tehokkaaksi kirjolohiväriksi. Kipakka on erinomainen yleiskäyttöinen viehe, toimii kylmän veden kalastuksessa ja kirkkaissa vesissä.

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Kaikki Purhu vaaput valmistetaan ekologisesti, ympäristö edellä -ajatuksella. Vaappujen valmistusmateriaali on biokomposiitti. Purhu vaaput ovat jopa 20-60 % ekologisempia käytettyjen materiaalien ja pienen materiaalihukan avulla, verrattuna muovi- tai puupohjaisiin vieheisiin. Materiaalit Purhu vaappuihin saadaan suurteollisuuden jätemateriaaleista. Tuotannon logistinen hiilijalanjälki on myös verrattain huikea. Viehetuotanto toteutetaan yhdessä paikassa omavaraisesti, sekä kierrätyspahvista valmistetut tuotepakkaukset tulevat Suomesta. Purhu vaappujen ideologiaa on myös ajatus siitä, että kaikki Purhu vaaput ovat premium-luokkaa, kestäen petokalojen kalastuksen ja sisältäen huippuluokan lohivieheiden ominaisuudet.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa