Osastot

Valitse tuotemerkki:

PURHU Kala-Iisa -vaappu

14,90

Purhu vieheet ovat suomalaista osaamista ja valmistettu kotimaisesti ja luontoystävällisesti biokomposiitista. Vieheet toimitetaan tyylikkäässä pahvipakkauksessa. Erinomainen lahjaidea!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Purhu Kala-Iisa -vaappu on mitä mahtavin Purhun yleiskäyttöisin viehe, jossa yhdistyy järvikalan muoto, premium lohivaapun ominaisuudet ja haukivieheen kestävyys. Tällä vieheellä kalastat peto- ja jalokaloja läpi avovesikauden sekä moottori- että soutu-uistelussa. Kala-Iisa käy myös heittokalastukseen kevyillä UL välineillä. Uinnin säädettävyys mahdollistaa kalastamisen sekä suvannossa että koskialueella. Rungon muoto yhdistettynä painotukseen antaa vaapulle epäsäännöllisen uinnin virran pyörteissä.

  • Pituus: 7 cm
  • Paino: 7 g
  • Uintisyvyys: 1-2 m
  • Viehesuositus kuhille ja ahvenille Leppävedelle sekä taimenenkalastajille Päijänteelle/Vaajavirralle

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Kaikki Purhu vaaput valmistetaan ekologisesti, ympäristö edellä -ajatuksella. Vaappujen valmistusmateriaali on biokomposiitti. Purhu vaaput ovat jopa 20-60 % ekologisempia käytettyjen materiaalien ja pienen materiaalihukan avulla, verrattuna muovi- tai puupohjaisiin vieheisiin. Materiaalit Purhu vaappuihin saadaan suurteollisuuden jätemateriaaleista. Tuotannon logistinen hiilijalanjälki on myös verrattain huikea. Viehetuotanto toteutetaan yhdessä paikassa omavaraisesti, sekä kierrätyspahvista valmistetut tuotepakkaukset tulevat Suomesta. Purhu vaappujen ideologiaa on myös ajatus siitä, että kaikki Purhu vaaput ovat premium-luokkaa, kestäen petokalojen kalastuksen ja sisältäen huippuluokan lohivieheiden ominaisuudet.