Osastot

Valitse tuotemerkki:

RAPALA Rippin’ Rap Kit for Kalastajan Kanava 1 -lajitelma

19,90

Varastossa

Myymälässä saatavilla: 3

Tuotetunnus (SKU): 022677358048 Osasto:

Uusi Rapala Rippin’ Rap Kit for Kalastajan Kanava 1 -lajitelma pitää sisällään kolme kalastavaa pikkuvaappua. Vaappujen värit ovat erikoistuotantoa. Ominaisuuksiensa vuoksi Rapala Rippin’ Rap sopii niin kilpakalastajan kuin satunnaisen harrastajan siiman päähän. Ja saalista tulee!

  • 5cm / 9g
  • Kolme erikoisväriä, jotka ovat suunniteltu erityisesti kirkkaaseen veteen

Korkeakylkinen, lähes kolikkomaisen muodon omaava Rapala Rippin’ Rap -vaappu on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen vaappu erityisesti ahvenen ja hauen kalastukseen, vaikka se kyllä kelpaakin haukkapalaksi kaikille petokaloille. Uintiliike on tiheää tärinää ja räminäkuulien tirinää. Voimakkaan uintiliikkeen tuntee vavan kärjessä asti ja usein ahventen tärpit huomaa juuri uintiliikkeen katkeamisena vaikka kala ei tarttuisikaan vieheeseen. Tämän vuoksi Rapala Rippin’ Rap toimii erinomaisena ”indikaattorivieheenä” joka näyttää että paikalla on ahvenia, jotka muita vieheitä käyttämällä jäisivät havaitsematta. Ominaisuuksiensa vuoksi Rippin’ Rap sopii niin kilpakalastajan kuin satunnaisen harrastajan siiman päähän. Ja saalista tulee Heittokalastuksessa: Uintilistaton, melko nopeasti uppoava viehe mahdollistaa kalastusalueen (esim. ruovikon reunan) nopean läpikäynnin. Kun ahvenet on paikannettu, vene pysäytetään ja keskitytään parven kalastamiseen. Rippin’ Rapin uppoavaa runkoa voi hyödyntää eri vesikerrosten kalastamisessa. Jos kelaus aloitetaan Rippin’ Rapin osuessa veden pintaan, voidaan kalastaa lähellä pintaa. Toisaalta vieheen voi vajottaa heiton jälkeen vaikkapa 2 metrin syvyyteen ja kalastaa syvempänä lymyäviä kaloja. Vetouistelussa: Rippin’ Rapin saaliskalojen kirjo laajenee ahvenista ja hauista myös jalokalojen suuntaan. Rippin’ Rapin paikka moottoriuistelussa on potkurivirran vieressä tai alapuolella. Tiukasti tärisevä uintiliike erottuu veden pyörteilystä ja saa myös lohikalat kiinnostumaan vieheestä.

Heittokalastuksessa

  • Uintilistaton, melko nopeasti uppoava viehe mahdollistaa kalastusalueen (esim. ruovikon reunan) nopean läpikäynnin. Kun ahvenet on paikannettu, vene pysäytetään ja keskitytään parven kalastamiseen.
  • Rapala Rippin’ Rapin uppoavaa runkoa voi hyödyntää eri vesikerrosten kalastamisessa. Jos kelaus aloitetaan Rippin’ Rapin osuessa veden pintaan, voidaan kalastaa lähellä pintaa. Toisaalta vieheen voi vajottaa heiton jälkeen vaikkapa 2 metrin syvyyteen ja kalastaa syvempänä lymyäviä kaloja.

Vetouistelussa

  • Vetouistelussa Rapala Rippin’ Rapin saaliskalojen kirjo laajenee ahvenista ja hauista myös jalokalojen suuntaan.
  • Rapala Rippin’ Rapin paikka moottoriuistelussa on potkurivirran vieressä tai alapuolella.
  • Tiukasti tärisevä uintiliike erottuu veden pyörteilystä ja saa myös lohikalat kiinnostumaan vieheestä.

Rapala-vieheissä käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.