Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

PATRIOT XXV Zander

129,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

PATRIOT XXV Zander – 25 vuotta kalastuksen juhlaa! XXV Zander on Patriot juhlamalliston ehdoton kruunu! XXV Zander on kuhan ja ahvenen jigaukseen tarkoitettu huippuvapasarja. 6´6´ Low Water malli on suunniteltu jigaukseen matalammasta vedestä kevyemmillä jigipäillä. 6´9´ Deep Water sopii parhaiten syvemmältä tapahtuvaan jigaukseen raskaammilla jigipäillä.

Vavan äärimmäisen pehmeä heitettävyys takaa pitkät kaaret kevyemmälläkin painolla ilman, että tartutusominaisuudet kärsivät piiruakaan isommankaan kalan kanssa.

Vavan aihioon tarkkaan valikoidut hiilikuidut, sekä Fujin® ensiluokkaiset komponentit antavat vavalle sen uskomattoman suorituskyvyn ja äärimmäisen keveyden. Tämän vavan kanssa erotut joukosta myös designin puolesta –
et siis ainoastaan ylivertaisten saaliiden vuoksi!

Avokelavapojen Fuji® TVS kelakiinnike on suunniteltu sopimaan ergonomisesti täydellisesti kämmeneen. Peukalo asettuu kelakiinnikkeen sivulle, jolloin saat pidettyä kelan ja vavan stabiileina heitoissa. Kelakiinnike mahdollistaa siten tarkimmat mahdolliset heitot. Aukot kelakiinnikeen sivuilla tekevät vavasta uskomattoman tunnokkaan käytössä ja havaitset niiden kautta pienimmätkin tärpit.

Vavassa on ensiluokkaiset Fujin® vaparenkaat. Optimaalisesti mitoitettu rengastus takaa tarkat ja pitkät heitot ja parhaan tuntuman jigiin pitkänkin heittomatkan päässä.

  •  30ton & 24ton Mix Carbon -hiilikuituaihio
  • Fuji® Alconite -vaparenkaat
  • Fuji® -kelakiinnike
  • Kovat EVA kahvat
  • 3 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille

 

Malli  Pituus  Viehep.  Action  Paino  Osat
XXVZ66-LW 198cm 7-20g Medium Fast 104g 2
XXVZ69-DW 206cm 10-35g Heavy 117g 2
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa