Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

PURHU Pikku Kepponen kevennetty tasapainopilkki

19,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

PURHU Pikku Kepponen on pehmeäuintinen reilusti kevennetty tasapainopilkki ahvenen ja muiden petokalojen kalastukseen. Toimii erityisesti alle 8 metrin syvyydestä pilkittäessä. Malli on painotukseltaan sekä materiaaleiltaan parannettu versio vuoden 2018 kevennetystä. Ahvenen, kuhan, hauen ja taimenen kalastukseen kehitettyjen kevennettyjen tasapainojen pitkän vetovaiheen liuku kuuluttaa kalat laajalta alalta avannolle. Petokaloja houkuttava muikun silhuetti toimii vastustamattomana, luonnollisena ärsykkeenä ja kalastavuus saa loppusilauksen monipuolisesta väri- ja pintaratkaisuvalikoimasta.

  • Paino 7g
  • Pituus 76mm
  • Lyijytön
  • Koukut: Sinkityt VMC

Kuore – Saatavilla selkäväreissä kuore, musta, sininen ja vihreä. Luonnonmukainen kuosi höystettynä punaisilla ärsykkeillä kiduskansien alta sekä mahasta. Kiduskaarien tasaiset foliopinnat heijastelevat kirkkaasti hopeaa ja kylkien kuviointien alta pilkehtii hologrammifolion eri sävyjä. Evissä on näkyvissä lisäksi violettiin ja punaiseen taittavia sävyjä.

Muikku – Saatavilla selkäväreissä kuore, musta, sininen ja vihreä. Hieman siniseen taittavan suomutuksen tukena toimii suomujen väleistä heijastuvat hologrammifolion sävyt. Kylkiin on lisäksi lisätty iskuärsykkeiksi kultapronssiset evät sekä vatsan punaiset iskualueet.

Ahven Perinteinen väri kalalle sekä kalastajalle. Petokalojen ravintopaletti täydentyy luonnonmukaisella ahvenkuosilla, jossa on lisäksi kyljen viehkeä metallikiilto. Värin alta löytyy myös hologrammifolio. Selkävärinä on luonnollisesti musta.

Purhu Kepponen -tasapainot
Purhun tasapainopilkkien valmistuksessa tietokonemallinnus yhdistyy tehokkaasti perinteisiin valumenetelmiin sekä sisärungon että keventeen osalta. Tästä johtuen runkojen painotukset ja symmetriat sekä tuotetut sarjat ovat poikkeuksellisen tarkkoja ja tasalaatuisia.

Paino Ei saatavilla/-tietoa